PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα η ομαδική εργασία ευνοείται.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή όψη θα υποχωρήσει η τάση για αναβολή, θα προχωρήσετε σε πρακτική δράση, τώρα θα γίνετε αποτελεσματικοί τακτοποιώντας μακροχρόνιες εκκρεμότητες. Επαγγελματική πρόταση που θα λάβετε θα βάλει σε λειτουργία τα δυναμικά σας χαρακτηριστικά, θα δραστηριοποιηθείτε με πολύ έντονους ρυθμούς. Σήμερα θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και σε οικεία πρόσωπα, θα δοθεί νέα πνοή στην ψυχολογία σας και θα διευρυνθεί ο κύκλος των γνωριμιών σας. Αν είστε ερωτικά μόνοι θα βρεθεί το πρόσωπο που από εδώ και πέρα θα σας κάνει συχνά παρέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα οργανωθείτε και θα κλείσετε επιτυχώς τις εργασιακές σας υποχρεώσεις. Ένα παλιό ερωτικό ταίρι θα κάνει την εμφάνιση του, σε περίπτωση που έχουν συμβεί μεταξύ σας παρεξηγήσεις, τώρα θα είναι μια καλή ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα σε τάξη. Εκτιμήστε τη θερμή στάση φιλικών σας ατόμων, όσοι από εσάς είστε ερωτικά μόνοι ή έχετε πάρει απόφαση να διαγράψετε τελείως το παρελθόν σας, τότε φανείτε δεχτικοί στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τάξη, οργάνωση, και προγραμματισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η στάση σας θα είναι προσγειωμένη και αρκετά διπλωματική. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά για να περάσετε επιτυχώς σε οικονομικές διεκδικήσεις. Η ερωτική γοητεία που θα εκπέμπετε δεν θα σας αφήσει να βάλετε σε δεύτερη μοίρα τα ερωτικά σας, το πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει με την εμφάνιση του, θα σας δώσει την ευκαιρία να αναλάβετε δυναμική και επιτυχημένη δράση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή όψη θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να προχωρήσετε σε μια εκ βάθους επικοινωνία με άτομα που μπορούν να καταλάβουν τι νιώθετε και τι αναζητάτε. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα θελήσει να αναπτύξει μεταξύ σας σχέσεις φιλίας και συνεργασίας. Φανείτε ανοιχτοί στις νέες προτάσεις που θα λάβετε θα υπάρξουν προσοδοφόρες εξελίξεις που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε και να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας ερωτικών ή επαγγελματικών.

ΛΕΩΝ

Τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να εκπληρωθούν κάποια προγραμματισμένα σας σχέδια, θα υλοποιηθούν στόχοι που διατηρείτε στη σκέψη σας εδώ και πολύ καιρό. Ένα μεγάλο επαγγελματικό άνοιγμα θα σας δημιουργήσει την προοπτική να επεκταθούν οι οικονομικές σας βλέψεις και ταυτόχρονα να αξιοποιήσετε με τον πλέον καταλληλότερο τρόπο τις προσωπικές σας ικανότητες. Στα ερωτικά σας τολμηρός και εποικοδομητικός διάλογος θα φέρει δεσμευτική κατάληξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή όψη θα ενισχύσει τις διανοητικές σας ικανότητες, θα φέρει ευφράδεια στην ομιλία σας, θα έχετε την ικανότητα να διατυπώσετε και να πείσετε. Με όποιο πρόσωπο συνομιλήσετε θα καταφέρετε να το οδηγήσετε στα δικά σας νερά, κλείνουν επιτυχώς συμφωνίες και ανοιχτές εργασιακές υποθέσεις. Σήμερα ταχτοποιείτε ένα συγκεκριμένο ερωτικό ζήτημα που τον τελευταίο καιρό σας είχε γίνει βραχνάς, θα βάλετε σε τάξη πρόσωπα που διατηρούν την πλάνη πως μπορούν να κατευθύνουν τις κινήσεις σας ή να ελέγξουν τις αποφάσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Ενέργεια, ζωτικότητα και οργάνωση θα είναι τα στοιχεία που θα διακρίνουν τις πράξεις σας, η κινητικότητα σας θα σας προσφέρει μια αρκετά δραστήρια και εποικοδομητική ημέρα. Θα υπάρξει ενδεχόμενο καινούργιας επαγγελματικής συνεργασίας που θα σας ανοίξει νέο ορίζοντα με δυνατές οικονομικές προοπτικές. Η χαλαρότητα και η ήπια στάση σας θα φέρει θερμότητα στην ερωτική σας επικοινωνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα φανείτε σταθεροί στις απόψεις σας, συνειδητοποιημένοι και προσγειωμένοι στις απαιτήσεις σας. Μια χαρά θα πάνε οι συζητήσεις σας, θα είστε εφοδιασμένοι με αποφασιστική θέληση, θα καταφέρετε να επιτύχετε στους επαγγελματικούς σας στόχους, προχωρήστε με αυτοπεποίθηση στις διαπραγματεύσεις σας. Γοητεία και ελκυστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα υπάρξουν πρόσωπα που θα θελήσουν να σας πλησιάσουν, κάποιος θα σας φλερτάρει με ιδιαιτέρως θερμό τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα αποκτήσετε μια κάπως πιο οργανωτική διάθεση, σήμερα θα είστε σε θέση να κλείσετε υποθέσεις που τις είχατε αφήσει να αιωρούνται για πολύ καιρό. Διεκπεραιώνετε επαγγελματικές εργασίες, έρχεται στα χέρια σας χρηματικό ποσό που αναμένατε και κλείνετε χρωστούμενες οφειλές. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για κοινωνικές δραστηριότητες και φιλικές παρέες. Θα εμφανιστούν νέες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν, ένα καινούργιο ερωτικό πρόσωπο θα περάσει στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επικοινωνιακή σας πολιτική θα στοχεύει στο δημιουργικό αποτέλεσμα, σκοπός σας θα είναι η εποικοδομητική και κερδοφόρα κατάληξη. Εγκράτεια και αυτοσυγκράτηση θα είναι τα δύο στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε λεκτικές κόντρες, με ομαλότητα θα εξελιχθούν οι συζητήσεις σας επαγγελματικές ή ερωτικές. Αν θέλετε να περάσετε σε ερωτικές προτάσεις τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να δράσετε. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ερωτικά ραντεβού και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή όψη θα σας δημιουργήσει άνοιγμα για καινούργιες επαγγελματικές δραστηριότητες. Θα σας γίνει μια τελείως διαφορετική πρόταση από τις συνηθισμένες και επειδή θα σας βάλει σε σκέψεις, σας παροτρύνω να την δεχτείτε θα έχει αποτελεσματική εξέλιξη. Αυξημένη θα είναι η γοητεία σας, πολύ θερμή η ερωτική σας συμπεριφορά, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να περάσετε σε περίοδο ερωτικής αρμονίας και συναισθηματικής σταθερότητας. Σήμερα θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που θα σας εξιτάρει ερωτικά.

ΙΧΘYΕΣ

Η σημερινή όψη θα σας εφοδιάσει με αισιοδοξία, η ανάγκη σας για ψυχική ηρεμία θα σας απομακρύνει από εγωισμούς και αρνητικότητες, τώρα θα προσεγγίσετε τα ζητήματα της καθημερινότητας σας πιο χαλαρά με λιγότερο άγχος και εσωτερική πίεση. Η ανάγκη σας για ψυχική και σωματική ξεκούραση θα σας κάνει ανοιχτούς σε προτάσεις φιλικών εξόδων, ευχάριστες συνομιλίες θα ελαφρύνουν τη σκέψη σας. Σήμερα σε οικείο περιβάλλον δεν αποκλείεται μια ελκυστική παρουσία να εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment