PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Προβάρουν τα «κυανόλευκα» Γιαννούλης και Χατζηισαΐας


Ο Ατρόμητος συμφώνησε σε όλα με τον ΠΑΟΚ για το δανεισμό των Δημήτρη Γιαννούλη και Δημήτρη Χατζηισαΐα και οι δύο ταλαντούχοι αμυντικοί πρέπει να θεωρούνται παίκτες των «κυανολεύκων».

Οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονταν σε επικοινωνία με τον Ατρόμητο το τελευταίο διάστημα και είχαν συμφωνήσει εδώ και αρκετές μέρες, αλλά οι εξελίξεις με τα θέματα προπονητών και στις δύο ομάδες, τρέναρε τις εξελίξεις.

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι ο Δημήτρης Χατζηισαΐας ήταν από τους πλέον περιζήτητους ποδοσφαιριστές από αυτούς που δεν υπολογίζονταν στον ΠΑΟΚ, προκαλώντας το ενδιαφέρον πολλών ομάδων –μεταξύ των οποίων και του Πανιωνίου, για αυτό κινήθηκε προς τη λύση του Γιάγια Μπανανά- αλλά ο Ατρόμητος κινήθηκε αποφασιστικά εξασφαλίζοντας το «ΟΚ» του ποδοσφαιριστή.

Σημειώνεται ότι για τις περιπτώσεις των δύο, ενημερώθηκε εξ αρχής και ο Νταμίρ Κάναντι που δεν είχε πρόβλημα να οριστικοποιηθούν οι μεταγραφές.

Επόμενοι στόχοι για το «αστέρι» είναι η ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα και έπειτα θα στρέψει την προσοχή του για την ενίσχυση της μεσαίας τους γραμμής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Leave a Comment