PeristeriNews.gr
Lifestyle

Πριγκίπισσα με… τρία ευρώ


«Θραύση» κάνουν στο Ρίο ντε Τζανέιρο δαχτυλίδια-αντίγραφα αυτού της Νταϊάνα, το οποίο προσέφερε ο πρίγκιπας Oυίλιαμ στην Κέιτ Μίντλετον.

«Θραύση» κάνουν στο Ρίο ντε Τζανέιρο δαχτυλίδια-αντίγραφα αυτού της Νταϊάνα, το οποίο προσέφερε ο πρίγκιπας Oυίλιαμ στην Κέιτ Μίντλετον.

Σε αντίθεση με το αυθεντικό δαχτυλίδι της βασιλικής οικογένειας, το οποίο εκτιμάται ότι αξίζει περίπου 45.000 δολάρια, το δαχτυλίδι του Ρίο στοιχίζει λιγότερο από τρία ευρώ, φέρνοντας τις γυναίκες που το αγοράζουν ένα βήμα πιο κοντά στον… πριγκιπικό γάμο, που ενδεχομένως ονειρεύονται.

Οι έμποροι έχουν προετοιμαστεί για μια πιθανή «έκρηξη» των πωλήσεων, καθώς πλησιάζει η περίοδος των διακοπών. Για όσους πάλι δεν βρίσκονται στο Ρίο, αλλά θέλουν να αποκτήσουν το δαχτυλίδι, κυκλοφορεί ήδη στο Διαδίκτυο σε υψηλότερη τιμή, αλλά και καλύτερη ποιότητα.

Εκτός από το δαχτυλίδι, η «μεταμόρφωση» σε… Κέιτ Μίντλετον συνεχίζεται και στα βρετανικά σούπερ μάρκετ Tesco. Εκεί, θα πωλείται, έναντι μόλις 16 λιρών, το κομψό μπλε φόρεμα που φορούσε η μέλλουσα πριγκίπισσα, όταν ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε ένα φόρεμα που μοιάζει με της Κέιτ για 16 λίρες και αναμένουμε ότι θα εξαντληθεί, μόλις φτάσει στα καταστήματα Tesco, στο τέλος της εβδομάδας» δήλωσε ο διευθυντής αγορών του σούπερ μάρκετ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment