PeristeriNews.gr
Lifestyle

Πραγματικό εφιάλτη έζησε ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος


Έναν πραγματικό εφιάλτη έζησε ο γνωστός τραγουδιστής Τριαντάφυλλος, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του στο Πόρτο Ράφτη και το διέρρηξαν με τσεκούρια!

Ο τραγουδιστής βρισκόταν στην Κύπρο για συναυλία όμως δεν τον είχαν ακολουθήσει η σύζυγος και το παιδί του, γεγονός που πραγματικά σόκαρε όλους τους οικείους του μετά την είδηση της ληστείας.

Ο Τριαντάφυλλος περίγραψε το σοκαριστικό περιστατικό στην προσωπική του σελίδα στο Facebook αναφέροντας πως όλα συνέβησαν γύρω στις 18.30 το απόγευμα της Παρασκευής ενώ η σύζυγός του και ο μόλις 22 μηνών γιος τους ετοιμάζονταν να φύγουν από το σπίτι.

Οι δράστες περίμεναν τη γυναίκα και το μωρό τους, σύμφωνα με το g-point, να φύγουν από το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη και τότε ήταν που μπήκαν μέσα σπάζοντας την πόρτα από τη μεριά του παιδικού δωματίου!

Τα όσα συνέβησαν κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος του σπιτιού, ενώ ο τραγουδιστής ενοχλημένος από την έλειψη αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή, ξέσπασε, καθώς τέθηκε σε κίνδυνο η ζωή των πιο αγαπημένων του προσώπων.

Οι άγνωστοι, σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλλει ο τραγουδιστής, κατάφεραν να πάρουν από το σπίτι χρήματα και κοσμήματα αλλά ελάχιστη σημασία έχει αυτό για τον ίδιο, καθώς πρωταρχικό για τον ίδιο είναι η ασφάλεια της οικογένειάς του.

«Περίμεναν να φύγει η γυναίκα μου με τον γιο μου για να μπουκάρουν. Με τσεκούρι έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα. Είμαι εξοργισμένος. Είναι τυχεροί που είμαι στην Κύπρο για συναυλία και δεν με βρήκαν μέσα στο σπίτι», δήλωσε στο protothema.gr ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος για τη διάρρηξη στο σπίτι του.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε εξοργισμένος: «Δεν έχουμε κράτος. Η αστυνομία ήρθε στο σπίτι μετά από 4 ώρες. Αν ήμουν μέσα θα τους σκότωνα και θα ερχόταν κόσμος στο δικαστήριο να μου σφίξει το χέρι».

«Κάτι πρέπει να γίνει. Θα έπρεπε να είναι νόμιμο να μπορείς να έχεις όπλο και να το χρησιμοποιείς αν κάποιος εισβάλλει στο σπίτι σου. Θα έπρεπε να γίνει νόμος όπως στην Αμερική. Ευτυχώς δεν έχουμε πολλά χρήματα στο σπίτι. Μας πήραν κοσμήματα και όλα μου τα ρούχα. Αυτά δεν είναι τίποτα, όμως! Ευτυχώς που έλειπε από το σπίτι η σύζυγός μου και ο γιος μου», κατέληξε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment