PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Πολύ δύσκολο να γίνει δεκτός στο Χόλιγουντ ο Μελ Γκίμπσον


Ο Μελ Γκίμπσον παραδέχθηκε ότι ήταν πολύ δύσκολο να γίνει δεκτός πίσω στο Χόλιγουντ μετά από μια σειρά προσωπικών προβλημάτων που αντιμετώπισε και τα οποία θα μπορούσαν να βάλουν τέλος στην καριέρα του.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης έπεσε σε δυσμένεια μετά τις καταγγελίες για ρατσιστική και αντισημιτική συμπεριφορά, αλλά και για τις κατηγορίες που δέχτηκε από την πρώην σύντροφό του, Οκσάνα Γκριγκορίεβα, για ενδοοικογενειακή βία.

Όμως, ο Μελ κατάφερε να αποκαταστήσει τη φήμη και την καριέρα του και μίλησε στον Γκράχαμ Νόρτον αποκαλύπτοντας τα αισθήματα του για την επιστροφή στο Χόλιγουντ.

«Είμαι έκπληκτος, καθώς “έχω σκάψει ένα χαντάκι” τα τελευταία χρόνια», εξήγησε ο ηθοποιός που επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη με την ταινία Daddy’s Home 2.

«Για να είμαι απολύτως ειλικρινής, ήταν πολύ σκληρή δουλειά προσωπικά και επαγγελματικά, αλλά η δουλειά συνεχίζεται», είπε και παραδέχτηκε ότι ποτέ δεν σκέφτηκε να εγκαταλείψει τη δημόσια ζωή παρόλα αυτά που του συνέβησαν.

Τα προβλήματα του Γκίμπσον άρχισαν το 2006 όταν είχε δηλώσει πως οι «Εβραίοι άρχισαν όλους τους πολέμους», δέκα χρόνια αργότερα χαρακτήρισε τη δήλωση του ως «ατυχές περιστατικό».

Τα προβλήματα συνεχίστηκαν όταν το 2010 καταγράφηκε μία απρεπή συνομιλία του με την Γκριγκορίεβα και έναν χρόνο μετά η τραγουδοποιός τον κατηγόρησε ότι την χτύπησε ενώ ήταν έγκυος.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί απόψε από το BBC One, σύμφωνα με την ηλεκτρονική σελίδα του βρετανικού Metro.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου

Peristeri News

Πέθανε ο σκηνοθέτης Πάολο Ταβιάνι

Peristeri News

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Peristeri News

Leave a Comment