PeristeriNews.gr
Lifestyle

Πολυδάπανο σόου στο Badminton την Κυριακή από τη Ντόρα


Μια φαντασμαγορική εκδήλωση υψηλού κόστους ετοιμάζει για την ερχόμενη Κυριακή η Ντόρα Μπακογιάννη προκειμένου να ανακοινώσει την ίδρυση του νέου κόμματος που θα ηγηθεί.

Μια φαντασμαγορική εκδήλωση υψηλού κόστους ετοιμάζει για την ερχόμενη Κυριακή η Ντόρα Μπακογιάννη προκειμένου να ανακοινώσει την ίδρυση του νέου κόμματος που θα ηγηθεί.

Η πρώην υπουργός δεν λογαριάζει το κόστος, παρά την οικονομική κρίση και ετοιμάζει όπως μαθαίνουμε ένα υπερθέαμα άνευ προηγουμένου προκειμένου να καταπλήξει τόσο τους παρόντες όσο και τους τηλεθεατές που θα το παρακολουθήσουν από το σπίτι τους!

Η εκδήλωση για την ίδρυση του κόμματος ελάχιστα, λένε οι γνωρίζοντες, θα θυμίζει αντίστοιχες περιπτώσεις και μας παραπέμπουν σε σόου της αμερικανικής τηλεόρασης!

Ωστόσο εν όψει της ιδρυτικής διακήρυξης που πρόκειται να εκφωνήσει η Ντόρα Μπακογιάννη την Κυριακή στο θέατρο Badminton ανακύπτουν μια σειρά αναπάντητων ερωτημάτων εκτός του εύλογου που συζητούν οι περισσότεροι, για το ποια μέλη της οικογένειάς της θα την συνοδεύουν.

Και φυσικά όλοι εστιάζουν την προσοχή τους στην περίπτωση του αδελφού, βουλευτή, Κυριάκου Μητσοτάκη!

Αναπάντητο όμως είναι και το ερώτημα για το εάν θα παραβρίσκεται ο πρώην Δήμαρχος Αθήνας και πολιτικός της φίλος, Νικήτας Κακλαμάνης. Επιπλέον, θα συμμετέχουν οι στενοί συνεργάτες του πρώην Δημάρχου ή όχι;

Άραγε η πρώην υπουργός εξωτερικών και οσονούπω αρχηγός, θα πάρει θέση για τις δηλώσεις της (φίλης) κυρίας Μέρκελ εναντίον της Ελλάδος; Θα τοποθετηθεί για την στάση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου που ύψωσε το ανάστημά του στην καγκελάριο;

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment