PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Ποιο ρόλο δεν θα υποδυθεί ποτέ ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο


Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο έχει υποδυθεί στην τεράστια καριέρα του πολλούς ρόλους.

Σ’ έναν, όμως, θα έλεγε «όχι» και παρουσιάζεται κάθετος σε αυτό.

«Θέλεις να μαντέψεις;», ρώτησε έναν θαυμαστή του ο Ρόμπέρτ ντε Νίρο, στο πλαίσιο των ερωτήσεων που δεχόταν κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με τον Μπράντλεϊ Κούπερ για το κινηματογραφικό φεστιβάλ Tribeca.

«Σου δίνω μία ευκαιρία και μετά θα σου πω», συνέχισε. Μετά από μια μικρή παύση, έδωσε την απάντηση: «Τον Ντόναλντ Τραμπ». Το ακροατήριο ξέσπασε σε χειροκροτήματα και ζητωκραυγές.

Ο 74χρονος ηθοποιός έχει πολλές φορές εκφράσει την απέχθειά του για τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Σε ομιλία του, τον περασμένο Μάρτιο, είχε ρίξει σαφές… καρφί.

Όπως υπενθυμίζει το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, είχε πει: «Δείτε τον πρόεδρό μας. Έβγαλε το πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια, άρα εκτέθηκε σε εκπαίδευση ποιότητας, αλλά παραμένει ηλίθιος».

«Του λείπει κάθε αίσθηση ανθρωπιάς και συμπόνιας. Είχε, βέβαια, να ξεπεράσει την κατάρα του να μεγαλώνεις πλούσιος και κακομαθημένος και τη συμφορά των οστεόφυτων (ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είχε υπηρετήσει στη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ, επικαλούμενος ότι ο στρατιωτικός γιατρός είχε διαπιστώσει πρόβλημα με οστεόφυτα), ίσως αυτό να είχε κάποια επίδραση», είχε ειρωνευτεί ο Ντε Νίρο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο λυράρης Γιώργος Στιβακτάκης

Peristeri News

Περιστέρι: Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα «Στον αστερισμό του έρωτα»

Peristeri News

Η ημέρα των ερωτευμένων σε ένα βίντεο της Φίνος Φιλμ

Peristeri News

Leave a Comment