PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πισωγύρισμα, έγκλημα και… τιμωρία


Επί 70 λεπτά ο Ατρόμητος είχε μετατρέψει το ματς με τον Απόλλωνα σε παράσταση για ένα ρόλο, αλλά προηγούμενος μόλις με 1-0, το πλήρωσε. Η Ελαφρά Ταξιαρχία με γκολ του Ελμπάζ στο 86’ από εκτέλεση φάουλ «έκλεψε» το βαθμό (1-1) και έριξε τους Περιστεριώτες εκ νέου σε εσωστρέφεια.

Ένα τέτοιο ματς όπως αυτό κόντρα στον Απόλλωνα, ο Ατρόμητος θα το έχανε μόνο αν το χάριζε και τελικά αυτό έκανε. Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι για 70’ είχε εξαιρετική απόδοση, πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, δημιουργώντας ευκαιρίες για γκολ, αλλά το σκορ έγραφε μόλις 1-0.

Στο α’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν καλά-καλά να περάσουν τη μεσαία γραμμή και ο Ατρόμητος έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με τον Ντάουντα (8’, 34’), Ντιγκινί (15’), Μανούσο (21’) και φυσικά κορυφαία αυτή με το σουτ του Κιβρακίδη στο 34’ που χτύπησε στο δοκάρι της εστίας του Τσόβιτς.

Αυτό που δικαιούταν ο Ατρόμητος το πέτυχε στο 47’, όταν ο Κιβρακίδης με δυνατό σουτ νίκησε τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων για να ανοίξει το σκορ.

Από το 60’ και μετά ο Ατρόμητος άρχιζε να παραχωρεί αναίτια γήπεδο στην Ελαφρά Ταξιαρχία, με τον Κάναντι να δίνει τη χαριστική βολή στο 66’, περνώντας εκτός του Ούμπιντες και βάζοντας μέσα τον Κυριακίδη, με τους Περιστεριώτες να χάνουν τον μοναδικό παίκτη που μπορούσε να τρέξει με την μπάλα.

Στο 69’ ο Ντάσιος νικήθηκε από τον Μίρκοβιτς σε σουτ που επιχείρησε, στο 74’ ο Σέρβος είπε «όχι» στον Μάατσεν, αλλά στο 87’ δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα (παρά το ότι την άγγιξε) στο φάουλ του Ελμπάζ.

Ο Ισραηλινός με το που μπήκε στο ματς ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ και την έστειλε συστημένη στη δεξιά γωνία του Μίρκοβιτς, χαρίζοντας το βαθμό στην ομάδα του.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Χατζηισαΐας, Καρασαλίδης, Ούμπιδες (65′ Κυριακίδης), Μανούσος (81′ Νάτσος), Ντιγκινί (88′ Μενσά), Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Μάντσον, Ντάουντα, Γιαννούλης

Απόλλων Σμύρνης (Άκης Μάντζιος): Τσόβιτς, Ντάσιος (86′ Ελμπάζ), Παπάζογλου, Μπαρτολίνι, Κούρος, Κοντοές, Κονέ, Σιατραβάνης (67′ Μάατσεν), Μάατσι (55′ Αλμπάνης), Ανιέτε, Καστιγιέχος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Άνετο απόγευμα στην Πάτρα για το Περιστέρι που κρατάει την 3η θέση

Peristeri News

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Leave a Comment