PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Όταν η ανοησία περισσεύει!


Έχουν υπάρξει και άλλες φορές που έχουμε κάνει αναφορά στην απανθρωπιά και την έλλειψη σεβασμού προς τους συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα στο Περιστέρι.

Όσο και να επιμένουμε με θέματα σωστής συμπεριφοράς και ευαισθητοποίησης για τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες δυστυχώς συναντάμε καθημερινά και άλλες εικόνες ανθρώπων που σταθμεύουν όπου να ναι τα οχήματά τους.

Τελευταίο παράδειγμα η παρακάτω φωτογραφία όπου κάποιος ανεγκέφαλος οδηγός μηχανής πάρκαρε για αρκετή ώρα τη μηχανή του πάνω στο πεζοδρόμιο στο σημείο της ειδικής διέλευσης των τυφλών ανθρώπων. Ο εν λόγω ασυνείδητος εμπόδισε αρκετές μητέρες που πέρασαν από εκεί με παιδικά καρότσια και έναν ακόμα άνθρωπο σε αναπηρικό αμαξίδιο.

peristeri_mhxanh_pezodromio

Κοινοποιούμε ακόμα μια φωτογραφία με σκοπό τη συνειδητοποίηση των ανθρώπων που επιλέγουν να παρκάρουν το όχημά τους στα πεζοδρόμια που δίνουν μάχη για να περάσουν άνθρωποι με κινητικά προβλήματα και μητέρες μικρών παιδιών.

Πρέπει κάποια στιγμή να υπάρξει η ευθιξία για τέτοια θέματα και να ακολουθήσουμε τα παραδείγματα των ευρωπαϊκών χωρών όπου οι ίδιοι οι πολίτες τιμωρούν ανάλογες πράξεις.

Θυμηθείτε και ένα παλιότερο video του PeristeriNews.gr από τις παρκαρισμένες μηχανές στο πεζοδρόμιο της Αιμιλίου Βεάκη και τη δυσκολία στη διέλευση από ένα αναπηρικό αμαξίδιο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μάστιγα η υπογεννητικότητα στην Ελλάδα

Peristeri News

Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Απροσπέλαστο το κέντρο την Κυριακή

Peristeri News

Ελεγχόμενη έκρηξη σε ύποπτη τσάντα δίπλα στο Πολυτεχνείο

Peristeri News

Leave a Comment