PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Σπαρακτικό αντίο στην άτυχη 40χρονη


Σπάραξαν οι καρδιές όσων βρέθηκαν στην εκκλησία του Αγίου Ιερόθεου στο Περιστέρι για το τελευταίο αντίο της Δέσποινας Αγαπητού, της άτυχης μητέρας που έχασε τη ζωή της, το Μεγάλο Σάββατο, και ενώ απολάμβανε ένα από τα αγαπημένα της extreme sports, το ράφτινγκ στο Λάδωνα ποταμό.

Συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν την 40χρονη γυναίκα στην τελευταία της κατοικία, σήμερα το μεσημέρι στην εκκλησία του Αγίου Ιερόθεου στην Κηπούπολη, στο Περιστέρι.

Σε κλίμα πόνου και βαθιάς θλίψης οι γονείς της 40χρονης αποχαιρέτησαν την αγαπημένη τους κόρη, μη μπορώντας να πιστέψουν το τραγικό χτύπημα της μοίρας.

Στη θέα του φέρετρου ο 15χρονος γιος της λύγισε. Ο ίδιος μαζί με τη μικρότερη αδερφή του βρίσκονταν μέσα στη βάρκα όταν αναποδογύρισε κι είδαν τη μητέρα τους να χάνεται μέσα στα παγωμένα κι ορμητικά νερά του ποταμού Λάδωνα. Οι παιδοψυχολόγοι έκριναν σκόπιμο το 8χρονο κοριτσάκι να μην παρευρεθεί στην κηδεία της μητέρας του και να παραμείνει στο σπίτι μαζί με κάποιους συγγενείς για να την προσέχουν.

Όλοι μιλούν για μια γυναίκα χαμογελαστή που λάτρευε τα παιδιά της και έκανε όνειρα μαζί τους Πολλά και τα μηνύματα αποχαιρετισμού στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

«Ξέρω ότι εκείνη τη δύσκολη στιγμή σου, το μόνο που σκέφτηκες ήταν πως να σώσεις τα αγγελούδια σου. Ησύχασε, είναι καλά αλλά χωρίς εσένα πια», γράφει μια φίλη της στο facebook

«Έφυγε το γελαστό παιδί…απίστευτο…Δεν είναι δίκαιο να χάνονται τέτοιες ψυχές. Καλό ταξίδι, γελαστό παιδί», αναφέρει κάποιος άλλος.

«Κρίμα φεύγουν τόσο νέοι άνθρωποι. Καλό παράδεισο να έχεις και ο Θεός να δίνει κουράγιο στους γονείς της», γράφει ένας άλλος φίλος της.

Οι αρχές συνέλαβαν το Μεγάλο Σάββατο, δυο εκ των υπευθύνων της εταιρείας, οι οποίοι λίγη ώρα αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι. Οι ίδιοι ισχυρίστηκαν ότι ήταν ατύχημα, ότι οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές για ράφτινγκ , ο οδηγός ήταν έμπειρος με πολλές διαδρομές στο ενεργητικό του κι ότι έγιναν προσπάθειες για τη διάσωση της άτυχης Δέσποινας.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τσιόδρας: Σήμα κινδύνου για ιλαρά, κοκκύτη, στρεπτόκοκκο

Peristeri News

Στο ΣτΕ το πολεοδομικό σχέδιο των πυρόπληκτων περιοχών

Peristeri News

ΕΟΦ: Ανακαλείται συμπλήρωμα διατροφής για μη εγκεκριμένο συστατικό

Peristeri News

Leave a Comment