PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Περιστέρι: Ομορφιά και πράσινο κυριαρχούν στην έκθεση «Φυτά και Κήπος» (video)


Το PeristeriNews.gr βρέθηκε στο Άλσος Περιστερίου και σας μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες για την έκθεση «Φυτά και Κήπος» που άνοιξε την Παρασκευή (5/5) τις πύλες της.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση ανθοκομικής που πραγματοποιείται αυτή την άνοιξη στην Αττική αφού ο Δήμος Περιστερίου σε συνεργασία με τον Αγροτικό Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Φυτωριούχων Αττικής προϋποθέτουν μια οργανωμένη παρουσία δεκάδων περιπτέρων με ποικιλία φυτών.

Η όμορφη έκθεση θα λειτουργήσει στο Άλσος Περιστερίου μέχρι τις 21 Μαΐου και αναμένεται να συγκεντρώσει χιλιάδες κόσμο από κάθε σημείο της Αττικής μέσω του Μετρό «Ανθούπολη» που είναι μια ανάσα από το χώρο.

Στην έκθεση ξεχωρίζει η εντυπωσιακή διακόσμηση, τα περισσότερα περίπτερα λουλουδιών σε σχέση με πέρυσι και οι μεγαλύτεροι χώροι που θα βοηθήσουν όταν συγκεντρωθεί πλήθος ανθρώπων για να αγοράσει τα φυτά για το σπίτι του.

Το όμορφο ξύλινο σπιτάκι του Δήμου Περιστερίου στα χρώματα της φύσης δίνει μια όμορφη αίσθηση στο χώρο ενώ καθημερινά πραγματοποιούνται εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους με περιβαλλοντικές και οικολογικές δράσεις, συναυλίες, θεατρικές και παιδικές παραστάσεις.

Όλα αυτά σε ένα πολύ όμορφο Άλσος με διαδρομές περιπάτου, πολύ πράσινο, μεγάλη παιδική χαρά, υπαίθριο γυμναστήριο και μεγάλη καφετέρια γι’ αυτούς που θέλουν να απολαύσουν τον καφέ τους μέσα στο Άλσος.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ ενώ το Άλσος παραμένει ανοικτό μέχρι τις 12 το βράδυ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου: Ορθώνουμε ανάστημα και συμμετέχουμε στην Απεργία στις 28/2

Peristeri News

Leave a Comment