PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Μια κακή συνήθεια που δεν αλλάζει (photos)


Πρόκειται για μια κακή συνήθεια που δεν αλλάζει παρά τις ενέργειες που έχουν γίνει τόσο από το Δήμο Περιστερίου όσο και από απλούς πολίτες.

Ένα ακόμα μήνυμα απογοητευμένου συμπολίτη μας έφθασε στο PeristeriNews.gr και αφορά τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα που δυσκολεύουν τη διέλευση σε πεζούς και ανθρώπους με ειδικές ανάγκες.

Η συμπολίτισσα που μας έστειλε το μήνυμα και τις φωτογραφίες είναι μια νέα μητέρα που αναγκάζεται όποτε βγαίνει στους δρόμους της πόλης να θέτει σε κίνδυνο το παιδί της επειδή ασυνείδητο οδηγοί αφήνουν τα οχήματά τους σε απαγορευμένα σημεία.

Το πρόβλημα εντοπίζεται συχνά σε κεντρικά σημεία της πόλης, όπως ο πεζόδρομος ή οι σταθμοί Μετρό και χρειάζεται αλλαγή σκέψης από όλους μας για να αλλάξει αυτή η κακή συνήθεια που είναι και απαγορευμένη με κίνδυνο κλήσης από την Τροχαία.

Παρά τις ενέργειες του Δήμου Περιστερίου με διανομή φυλλαδίου για την προστασία των ατόμων με κινητικά προβλήματα στους δρόμους του Περιστερίου το πρόβλημα συνεχίζεται.

Είναι αναγκαία η ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών προς την σωστή κατεύθυνση και  υπόδειξη συμπολιτών μας που παρκάρουν σε σημεία διάβασης.

Μια προσπάθεια που θα αναδείξει ότι στην πόλη μας υπάρχει μια παραπάνω ευαισθησία για τις ανάγκες των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment