PeristeriNews.gr
Lifestyle

Περίεργα περιστατικά στο τροχαίο του Παντελή Παντελίδη


Αναπάντητα παραμένουν ερωτηματικά σχετικά με το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον γνωστό τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Στο υπουργείο Εξωτερικών και συγκεκριμένα στη μεταφραστική υπηρεσία του βρίσκεται η έκθεση των Γερμανών μηχανικών της Mercedes για το τι έχει καταγράψει ο εγκέφαλος του πολυτελούς SUV.

Το γεγονός αυτό καθυστερεί την ολοκλήρωση του πορίσματος των εμπειρογνωμόνων της Τροχαίας, αφού ενώ η έκθεση έχει φτάσει από τα τέλη του περασμένου Ιουνίου στο μεταφραστικό τμήμα του υπουργείου Εξωτερικών για επίσημη μετάφραση, η έλλειψη μεταφραστών, έχει παγώσει τη διαδικασία.

Αυτό έχει μπλοκάρει τη δικογραφία και η υπόθεση έχει μείνει αρκετά πίσω.

Παράλληλα, άλλα περίεργα περιστατικά συνθέτουν το σκηνικό της υπόθεσης, 8 μήνες μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη.

Το «ορφανό» DNA

Παράλληλα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η οικογένεια απευθύνθηκε σε γενετιστή, ο οποίος με τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του διαπίστωσε ότι στο τιμόνι βρέθηκε και DNA από άτομο που ως ένα σημείο ταυτίζεται με αυτό της συνοδηγού του μαύρου Mercedes.

Ωστόσο, η έρευνα δεν μπορεί να προχωρήσει περισσότερο, καθώς, αν και η πλευρά του τραγουδιστή το έχει ζητήσει, δεν τους έχουν παρασχεθεί επιπλέον στοιχεία για περαιτέρω ταυτοποίηση του «ορφανού» DNA.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια του γνωστού τραγουδιστή έχει πολλά παράπονα από τις καθυστερήσεις και την αδυναμία των ανακριτικών αρχών να ικανοποιήσουν τα αιτήματά τους προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

Ο ξυλοδαρμός μάρτυρα

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός άνδρα, αυτόπτη μάρτυρα του τροχαίου δυστυχήματος, ο οποίος κατέγραψε με το κινητό του τα πρώτα λεπτά της μοιραίας πρόσκρουσης και ήταν διατεθειμένος να καταθέσει όλα όσα είδε να διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια του στις αρμόδιες αρχές.

Η οικογένεια Παντελίδη κατέθεσε το αίτημα στην Τροχαία Ελληνικού προκειμένου να κληθεί ο συγκεκριμένος μάρτυρας για κατάθεση.

Ωστόσο, μία εβδομάδα αργότερα συνέβη ένα γεγονός το οποίο είναι πολύ μυστήριο, δημιουργώντας διάφορους συνειρμούς. Ένας άγνωστος άνδρας πλησίασε τον μάρτυρα και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τού επιτέθηκε ξυλοκοπώντας τον άγρια.

Ο μάρτυρας, ο οποίος έχει υποστεί ισχυρό σοκ και είναι τρομοκρατημένος, συνδέει την επίθεση με την πρόθεσή του να καταθέσει για το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη και πλέον διστάζει να μιλήσει.

Μυστήριο με το κινητό του τραγουδιστή

Ανάλογο μυστήριο καλύπτει και τη διαγραφή από το κινητό του τραγουδιστή όλων των τελευταίων κλήσεων που έκανε και δέχτηκε το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου.

Πληροφορίες λένε ότι περίπου έξι ώρες μετά τη μοιραία πρόσκρουση η Αστυνομία επέστρεψε το κινητό του Παντελή Παντελίδη στην οικογένεια, όμως έκπληκτοι οι δικοί του άνθρωποι ανοίγοντάς το διαπίστωσαν ότι είχε σβηστεί μέρος των εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων.

Σε μια προσπάθεια να ανακτήσουν τις χαμένες κλήσεις απευθύνθηκαν σε ειδικούς, όμως και εκείνοι δεν κατάφεραν να τις επαναφέρουν.

Ετσι, λοιπόν, ζήτησαν από την Αστυνομία να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να διαπιστώσουν ποιοι ήταν οι άνθρωποι με τους οποίους μίλησε λίγες ώρες προτού αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.
ΠΗΓΗ: thetoc

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment