PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πεδουλάκης: «Η άμυνα μάς έδωσε τη νίκη»


Το Περιστέρι επικράτησε (55-65) εκτός έδρας του Ικάρου Καλλιθέας και έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα, γεγονός που γέμισε με ικανοποίηση τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Το Περιστέρι επικράτησε (55-65) εκτός έδρας του Ικάρου Καλλιθέας και έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα, γεγονός που γέμισε με ικανοποίηση τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο προπονητής του Περιστερίου στις δηλώσεις του μετά την λήξη της αναμέτρησης, στάθηκε στην καλή άμυνα της ομάδας τους, παρά τις απουσίες που αντιμετωπίζει.

“Είναι μια σημαντική νίκη, την οποία πήραμε χάρη στην άμυνα μας. Δεν έχουμε τους δύο σέντερ μας, αλλά στηριχθήκαμε στην ομαδική μας άμυνα. Ξέραμε ότι αν ελέγχαμε τα ριμπάουντ θα παίρναμε τη νίκη. Οι τρεις άσοι μας πήραν 14 ριμπάουντ, νούμερο πολύ σημαντικό για το ματς. Αυτή η νίκη θα τονώσει την αυτοπεποίθηση μας, ιδίως νεαρών παιδιών σαν τον Παπαντωνίου και τον Γιαννόπουλο”, δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Έφερε το γούρι ο Δήμαρχος Παχατουρίδης

Ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, απέδειξε και έμπρακτα την αγάπη του για το μπάσκετ και την ομάδα της πόλης, καθώς βρέθηκε στο γήπεδο και χειροκρότησε την προσπάθειά της.

Μετά την νίκη της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη επί του Ικάρου Καλλιθέας, η διοίκηση της ομάδας θέλησε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο αλλά και τον Αντιδήμαρχο για την παρουσία τους στο πλευρό της ομάδας.

Αναλυτικά:

“Μία ξεχωριστή παρουσία στις εξέδρες του γηπέδου της Γλυφάδας έφερε… γούρι στο Περιστέρι στον αγώνα με τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, δηλωμένος φίλαθλος της ομάδας μπάσκετ της πόλης μας χειροκρότησε τις προσπάθειες των παικτών του Αργύρη Πεδουλάκη και στο τέλος πανηγύρισε τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1.

Μαζί του τον αγώνα παρακολούθησε και ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Μπέτσης αποδεικνύοντας ότι ο Δήμος Περιστερίου βρίσκεται ενεργά στο πλευρό της ομάδας.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Περιστέρι και προσωπικά ο πρόεδρος κ.Στέφανος Κιουριτζόγλου ευχαρίστησε τους κ.κ. Παχατουρίδη και Μπέτση για τη συμπαράστασή τους στην ομάδα ελπίζοντας να τους έχει ξανά μαζί της στους επόμενους εντός και εκτός έδρας αγώνες της ομάδας”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment