PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Παρελθόν και τυπικά ο Καραδήμος


Την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Λουκά Καραδήμο ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος που διετέλεσε τον άμεσο βοηθό του Γιώργου Κορακάκη.

Μετά τη λύση του συμβολαίου του πρώην τεχνικού της ομάδας, ο Ρικάρντο Σα Πίντο έφερε -φυσιολογικά- συνεργάτη της δικής του επιλογής και έτσι ο πρώην προπονητής της Καλλιθέας αποχώρησε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος βρέθηκε ο Λουκάς Καραδήμος για να υπογράψει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με την ομάδα μας.

Ο Καραδήμος που διετέλεσε συνεργάτης του πρώην προπονητή μας Γιώργου Κορακάκη δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο κ. Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή κ. Αγγελόπουλο, τους ποδοσφαιριστές και όλο το επιτελείο για την συνεργασία που είχαμε τους προηγούμενους μήνες. Ο Ατρόμητος είναι ομάδα που χαίρεσαι να δουλεύεις, που βάζει πάντα στόχους και εύχομαι ολόψυχα να τους υλοποιήσει».

Ο Λουκάς Καραδήμος φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας ως ποδοσφαιριστής την σεζόν 2005-06 και δέκα χρόνια μετά την υπηρέτησε από τη θέση του συνεργάτη προπονητή.

Τον ευχαριστούμε για την συνεργασία και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment