PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Παράνομες μεταβιβάσεις πολυτελών οχημάτων εντόπισε η Περιφέρεια Αττικής


Υπόθεση απάτης κατά τη διαδικασία μεταβίβασης πολυτελών οχημάτων μεγάλου κυβισμού ιδιοκτησίας εταιρείας εμπορίας αυτοκινήτων, με την προσκόμιση παραποιημένων δικαιολογητικών, εντοπίστηκε από την υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής.

Μετά από σχετική ενημέρωση από τη ΔΟΥ Ν. Ηρακλείου για μεταβιβάσεις πολυτελών αυτοκινήτων χωρίς προηγούμενη εξόφληση των τελών κυκλοφορίας, η Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής προχώρησε σε ενδελεχή έλεγχο των σχετικών φακέλων.

Από τον έλεγχο αυτό προέκυψε ότι για κατ’ αρχήν 30 οχήματα μεγάλου κυβισμού και πολυτελούς κατασκευής ιδιοκτησίας συγκεκριμένης εταιρείας εμπορίας αυτοκινήτων, είχαν προσκομιστεί, κατά τη διαδικασία μεταβίβασής τους σε άλλη ανάλογη εταιρεία, αναληθείς βεβαιώσεις περί καταβολής των προβλεπόμενων τελών κυκλοφορίας και παραποιημένα δελτία τεχνικού ελέγχου των οχημάτων αυτών.

Η Περιφέρεια Αττικής προχώρησε άμεσα στις προβλεπόμενες ενέργειες για ανάκληση των επίμαχων μεταβιβάσεων, ενώ απέστειλε και μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για την αντιμετώπιση και του ποινικού σκέλους της υπόθεσης.

Η διερεύνηση για τυχόν εντοπισμό ανάλογων υποθέσεων στο σύνολο των υπηρεσιών Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΝΠΕ: Πρώτη η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα

Peristeri News

Μήνυση του Ν. Χαρδαλιά για τις δολιοφθορές στον υποθαλάσσιο αγωγό νερού της Αίγινας

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Ξεκινάμε από τη Δυτική Αττική για να σχεδιάσουμε το αύριο

Peristeri News

Leave a Comment