PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Παράδοση αμαξιδίου σε άτομο με κινητικά προβλήματα!


Ο Δήμος Περιστερίου προχώρησε στην παράδοση ενός ακόμη αναπηρικού αμαξιδίου σε άτομο που το είχε απόλυτη ανάγκη, στο πλαίσιο της επιτυχημένης περιβαλλοντικής και κοινωνικής δράσης «Ανακυκλώνω καπάκια. Βοηθάω – Κινούμαι», καλύπτοντας πλέον και ολόκληρη την Αττική.

Στις 29 Μαΐου 2018 στο Δημαρχείο Αγ. Αναργύρων – Καματερού παραδόθηκε το αμαξίδιο από τον Υπεύθυνο της δράσης, Δημοτικό Σύμβουλο Περιστερίου Μπάμπη Δούναβη, παρουσία του Δημάρχου Αγ. Αναργύρων – Καματερού Νίκου Σαράντη, του Αντιδημάρχου Περιστερίου Βασίλη Μπέτση και του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Αγ. Αναργύρων – Καματερού Νικόλαου Παντελιά, καθώς και αντιπροσωπείας των Εκπαιδευτηρίων Σ. Αυγουλέα – Λιναρδάτου που συμμετέχουν ενεργά με τη συλλογή καπακιών.

Ο κ. Δούναβης ευχαριστεί βαθύτατα τα Εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα -Λιναρδάτου για την έμπρακτη στήριξη τους στην δράση που σκοπό έχει να χαρίσει χαμογέλα σε όσους περισσότερους πολίτες με κινητικά προβλήματα.

Η δράση συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό για τη συγκέντρωση καπακιών, όπου τα παραδίδουμε (σε εργάσιμες ώρες) στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, «Πράσινο σπίτι», (Αγ. Βασιλείου 62, Περιστέρι), όπου και γίνεται η διαλογή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο της Δράσης και Δημοτικό Σύμβουλο Μπάμπη Δούναβη και στα τηλέφωνα 210-5701639, 693 2579880.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Leave a Comment