PeristeriNews.gr
Lifestyle

Παντρεύτηκαν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη


Στις εννιά το βράδυ της Δευτέρας η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, για να ενώσουν τις ζωές τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων, ύστερα από 13 χρόνια σχέσης και τέσσερα παιδιά.

Κουμπάροι του ζευγαριού ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη στην έπαυλη των οποίων τελέστηκε το μυστήριο.

Η Κάτια Ζυγούλη, που είχε χθες και τα γενέθλιά της, έλαμπε μέσα στο λευκο νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη και λίγο πριν ξεκινήσει για το εκκλησάκι, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram γράφοντας «On my way…» μαζί με τα hastag #SakisKatia #MiaZoiMazi.

Royvas_Zygoyli-2

Τους καλεσμένους υποδέχθηκε μία 30μελης συμφωνική ορχήστρα (!) που έπαιζε έργα Χατζιδάκι και Θεοδωράκη. Ο τραγουδιστής, τηρώντας το έθιμο που θέλει τον γαμπρό να περιμένει την νύφη έφτασε πρώτος στην εκκλησία, μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους.

Φορώντας ένα γαμπριάτικο κουστούμι που επιμελήθηκε ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος, ο ποπ σταρ περίμενε το μοντέλο έχοντας τα τρία τους παιδιά στο πλευρό του και τον μικρότερο, τον Απόλλωνα, στην αγκαλιά.

Το μοντέλο έφυγε από το δωμάτιο στο οποίο ετοιμάστηκε συνοδεία τεσσάρων κοριτσιών ντυμένων στα λευκά, τα οποία έπαιζαν Μπαχ με τρία βιολιά και ένα φλάουτο. Στον γαμπρό την παρέδωσε ο πατέρας της, Νίκος.

Μετά την τελετή, ακολούθησε η καθιερωμένη γαμήλια δεξίωση. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μπήκαν στο χώρο της δεξίωσης υπό την συνοδεία Κερκυραίων κανταδόρων, οι οποίοι ντυμένοι με παραδοσιακές στολές του νησιού τραγούδησαν για το γάμο.

Το ζευγάρι ζήτησε από τους καλεσμένους να μην ανέβουν φωτογραφίες στα social media. Το μενού περιλάμβανε τρία πιάτα: Το πρώτο ήταν βασιλικό καβούρι σε πράσινη σαλάτα με μάνγκο και σως λεμονιού. Το δεύτερο πιάτο ήταν φιλέτο μοσχαρίσιο με λαχανικά και ψητές πατάτες, ενώ τέλος, το γλυκό που επέλεξε το νεόνυμφο ζευγάρι ήταν πάβλοβα με αφράτη κρέμα βανίλιας, κόκκινα φρούτα και mous bitter σοκολάτας.

Λίγο αργότερα, ο τραγουδιστής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία με τα παιδιά και τους κουμπάρους του συνοδεύοντας την από ένα emoticon καρδιάς και τo hastag #MiaZoiMazi, το οποίο ήταν το μότο του γάμου του ζευγαριού εμπνευσμένο απο τη γνωστή επιτυχία του τραγουδιστή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment