PeristeriNews.gr
Lifestyle

Πέθανε ο ηθοποιός Βασίλης Μαυρομάτης


Πέθανε ο Βασίλης Μαυρομάτης, ηθοποιός, εκφωνητής και τραγουδιστής. Ο αγαπημένος ηθοποιός που είχε παίξει πλάι στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Ορέστη Μακρή, τον Δημήτρη Χόρν και τον Κώστα Χατζηχρήστο.

https://www.youtube.com/watch?v=Ch8god9vX-E

Ο Βασίλης Μαυρομάτης γεννήθηκε στην Αθήνα και είχε καταγωγή από την Σαντορίνη και την Κρήτη. Είχε παντρευτεί 4 φορές. Μία του σύζυγος υπήρξε η τραγουδίστρια και ηθοποιός Καίτη Χωματά, με την οποία απέκτησε δύο κόρες, ενώ τρίτη του σύζυγος ήταν η ηθοποιός Λίλα Καφαντάρη με την οποία απέκτησαν μία κόρη, την επίσης ηθοποιό, την Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Ο Βασίλης Μαυρομάτης υπήρξε μεγάλος γόης και bon viveur της χρυσής εποχής του κινηματογράφου, ενώ είχε ασχοληθεί και με τις εκφωνήσεις διαφημιστικών σποτ, αλλά και το τραγούδι.

Την είδηση για το θάνατό του, έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντάρας, με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook: «Σήμερα χάσαμε το Βασίλη Μαυρομμάτη, έναν θαυμάσιο ηθοποιό και έναν από τους καλύτερους εκφωνητές τόσο στα παλαιότερα ραδιοφωνικά, διαφημιστικά σποτάκια όσο και αργότερα στα τηλεοπτικά. Ήταν η ψυχή του “Νέου Κύματος” και των μπουάτ στην Πλάκα επί δυο δεκαετίας ( Παράγκα – Αυλαία). Φίλο της μάνας και του πατέρα μου ( είχαν παίξει μαζί και στο θέατρο και στο σινεμά) και δικό μου κουμπάρο. Με τη μητέρα μου βαφτίσαμε την κόρη του Ιουλία που είχε αποκτήσει με την πολυαγαπημένη μας Καίτη Χωματά. Τέσσερις γάμοι, πέντε παιδιά. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Στο καλό κουμπάρε. Θα σε σκέφτομαι και θα σ αγαπάω πάντοτε.», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment