PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πάρτι στο… αντίο των αρχηγών!


Ένα… γλυκό αντίο σε μια μετρίως μέτρια σεζόν είπε ο Ατρόμητος, καθώς επιβλήθηκε με το ευρύ 4-1 του Πλατανιά, σε μια αναμέτρηση που οι πρωταγωνιστές του ήταν συγκεκριμένοι: Εντουάρντο Μπρίτο και Νίκος Λαζαρίδης.

Οι δύο αρχηγοί αγωνίστηκαν για τελευταία φορά με τα κυανόλευκα, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας και αποχώρησαν με χαμόγελα από το Περιστέρι.

Οι Περιστεριώτες μπαίνοντας δυναμικά στο ματς, κατάφεραν μόλις στο 12′ να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Λημνιός κινήθηκε ωραία από την αριστερή πλευρά της μεγάλης περιοχής των Κρητικών, γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Ντάουντα που βγήκε κερδισμένος από τη σύγχυση της άμυνας, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Ατρόμητος συνέχιζε να δημιουργεί ευκαιρίες, με τον Τόνσο να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής, αφού στο 18′ η λόμπα του από ασίστ του Ούμπιντες, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 20′ και το 32′ σε σουτ που επιχείρησε εκτός περιοχής είδε την μπάλα να καταλήγει εκτός εστίας.

Από την άλλη πλευρά, ο Πλατανιάς στην πρώτη του καλή ευκαιρία κατάφερε να ισοφαρίσει στο 39′, με τον Κάργα να πιάνει ένα εξαιρετικό σουτ στην κίνηση, που δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Γκορμπούνοφ να αντιδράσει.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ατρόμητος βρήκε και δεύτερο γκολ πριν από τη λήξη του α’ ημιχρόνου, με τον Ντιγκινί στο 42′ να ολοκληρώνει άψογα μια ομαδική προσπάθεια των γηπεδούχων και να διαμορφώνει το 2-1.

Ο Ατρόμητος έψαξε και το τρίτο γκολ και το βρήκε στο 75′, με τον Λημνιό να ξεδιπλώνει άψογα την αντεπίθεση της ομάδας του, έκανε την παράλληλη μπαλιά και ο Ντιγκινί πολύ εύκολα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση.

Ωστόσο, η στιγμή του αγώνα ήταν όταν στο 80′, όταν ο Μπρίτο πέρασε στον αγώνα, φορώντας για τελευταία φορά την «κυανόλευκη» φανέλα, έπειτα από 9 χρόνια παρουσίας του στο Περιστέρι, γνωρίζοντας την αποθέωση τόσο από τον κόσμο, όσο και από τους συμπαίκτες του.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 89′, όταν ο Μανιάτης έβγαλε τη σέντρα και στην προσπάθειά του ο Σάαντο να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 4-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μανιάτης, Ούμπιδες, Λημνιός (90΄ Τσατσόπουλος), Τόνσο (81΄ Μπρίτο), Ντιγκινί, Ντάουντα (68΄ Μπάγκα)

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Μαραγκός (46΄ Σκουλουδάκης), Πριντέτα, Καρυπίδης, Στανισάβλιεβιτς, Κάργας, Ντίντακ (74΄ Ρενάτο), Παπανικολάου, Γουνδουλάκης, Σίγκνεβιτς (87΄ Σάαντο), Γιακουμάκης

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment