PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πάρτι με Ντιγκινί και Europa League


Ευρωπαίος Ατρόμητος και με τη… βούλα!

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας του καταδικασμένου εδώ και καιρό Πλατανιά με 4-1 και εξασφάλισε τουλάχιστον την 4η θέση της Super League που μεταφράζεται με την παρουσία του στον 2ο προκριματικό του Europa League.

Οι Περιστεριώτες μπορεί να άρχισαν μουδιασμένα την αναμέτρηση, αλλά η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής και με το εύστοχο πέναλτι του Ούμπιντες στο 30’ και την κεφαλιά του Ντιγκινί στο 36’ «καθάρισε» το ματς από το ημίχρονο. Κοινός παρανομαστής και των δύο φάσεων, ο Αμρ Ουάρντα που κέρδισε το πέναλτι από τον Ουές και έβγαλε την ασίστ για τον Γάλλο επιθετικό.

Στο β’ μέρος ο Ντιγκινί πέτυχε άλλα δύο γκολ (68’, 76’) διαμορφώνοντας το 4-0 ενώ ο Ουντότζι στο 74’, απλά πέτυχε το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους γράφοντας το τελικό 4-1.

Το ματς

Σε πολύ αργό τέμπο άρχισε το ματς ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Πλατανιά, γεγονός για το οποίο ευθύνονταν οι γηπεδούχοι, καθώς δεν έπαιζαν γρήγορα, δεν έπαιζαν δυναμικά και ουσιαστικά είχαν παρασυρθεί από το ρυθμό που ήθελαν να επιβάλλουν οι παίκτες του Γιάννη Χατζηνικολάου.

Ήταν ηλίου φαεινότερο ότι οι Περιστεριώτες χρειάζονταν μια… σπίθα για να ξεκλειδώσουν την πολυπρόσωπη άμυνα της ομάδας των Χανίων που δεν αντιμετώπιζε κάποιον κίνδυνο μέχρι το 25’. Αυτό το κάτι παραπάνω έδωσε ο Αμρ Ουάρντα στο 28’, όταν σε φάση αντεπίθεσης ξεπέρασε το μαρκάρισμα του Ντικαμονά μέσα στην περιοχή, ο αμυντικός του Πλατανιά τον ανέτρεψε και ο Μπλάνας υπέδειξε την παράβαση. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Χαβιέρ Ούμπιντες στο 30’ αποβάλλοντας αρκετό από το όποιο ενδιαφέρον υπήρχε στην αναμέτρηση.

Μάλιστα, αυτό το γκολ έδωσε επιπλέον ώθηση στους παίκτες του Κάναντι, που βρήκαν και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά στο 36’ με δράστη τον Ντιγκινί που με κεφαλιά μετέτρεψε σε ασίστ την πάσα του Ουάρντα, διαμορφώνοντας το 2-0.

Το δεύτερο ημίχρονο αποτέλεσε απλά μια παράσταση για τους φίλους του Ατρόμητου που βρέθηκαν στο γήπεδο. Οι παίκτες του Κάναντι ήταν αποφασισμένοι να ευχαριστήσουν το κοινό τους και συνέχιζαν απλά να επιτίθενται για να πετύχουν περισσότερα γκολ στους Κρητικούς.

Μέχρι τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Ντιγκινί είχε χάσει δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για αυξήσει το δείκτη του σκορ στο 3-0, πέφτοντας πάνω στον Κασωτάκη. Τελικά, το πεπρωμένο του φετινού Πλατανιά δεν ήταν δυνατόν να αποφευχθεί. Στο 67’ ο Ουάρντα κέρδισε τη δεύτερη κίτρινη από τον Ουές που άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες και από το φάουλ που εκτέλεσε ο Αιγύπτιος, ο Ντιγκινί από κοντά έκανε τελικά το 3-0.

Το σόου του Γάλλου είχε και συνέχεια, καθώς στο 76’ ο Ουάρντα έκανε τη σέντρα, ο Γιαννούλης με τη μία γύρισε την μπάλα και ο επιθετικός των Περιστεριωτών έκανε και το 4-0, ολοκληρώνοντας το δικό του χατ-τρικ.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με το γκολ της τιμής από πλευράς φιλοξενούμενων, με τον Ουντότζι στο 84’ με μια κοντινή προβολή και ολιγωρία της άμυνας της ομάδας του Περιστερίου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον (79′ Νάτσος), Σάκιτς, Ουάρντα (82′ Κυριακίδης), Ούμπιδες, Μπρούνο, Ντιγκινί (79′ Κωτσόπουλος)

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κασωτάκης, Ουές, Πατράλης (55′ Μάλσα), Ντικαμονά, Βάντερσον, Ουντότζι, Αγγελόπουλος, Ενσικουλού, Σινγκ (75′ Αμπντέλ), Στανισάβλιεβιτς, Κασάλιτσα (80′ Ζίκο)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment