PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πάλεψε, αλλά δεν ήταν αρκετό για τον Ατρόμητο


Πάλεψε, δεν φοβήθηκε, αλλά προδώθηκε πάλι από τα ίδια λάθη του. Ο Ατρόμητος στάθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως ηττήθηκε 2-0, δεχόμενος για ακόμα μια φορά γκολ με κεφαλιά (Ντα Κόστα) και από αυτογκόλ του Φυτανίδη. Διαμαρτυρίες από τους Περιστεριώτες για διαιτησία και βοηθούς.

Για ακόμα μια φορά εμφανίστηκε διαβασμένος στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ατρόμητος, αλλά προδομένος από τα ίδια λάθη που του στέρησαν και την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας ηττήθηκε 2-0 από τον Ολυμπιακό.

Χωρίς να του ασκείται καμιά ιδιαίτερη πίεση και χωρίς οι γηπεδούχοι να του κάνουν τις μεγάλες φάσεις, ο Ατρόμητος δέχθηκε το γκολ στο 36′ από κεφαλιά του Ντα Κόστα, σε ένα γκολ που έχει ευθύνη τόσο ο Γκορμπούνοφ που επιχείρησε άστοχη έξοδο, αλλά και ο Ζησόπουλος που έχει αφήσει αμαρκάριστο τον προσωπικό του αντίπαλο σε στημένες φάσεις.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι το κόρνερ, δεν ήταν ποτέ κόρνερ, αφού την μπάλα είχε βγάλει εκτός αγωνιστικού χώρο ο Φορτούνης.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Λημνιός ενώ έβγαινε τετ-α-τετ με τον Λεάλι, υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, σε μια λανθασμένη απόφαση του α’ βοηθού, αφού ο εξτρέμ των Περιστεριωτών καλυπτόταν ενώ στις καθυστερήσεις του α’ μέρους, ήταν η σειρά του Τόνσο να μην πλασάρει τον Λεάλι, αφού και πάλι κόπηκε λανθασμένα για οφσάιντ από τον α’ βοηθό.

Στο β’ μέρος ο Ατρόμητος αναγκάστηκε να βγει μπροστά και να δημιουργήσει, κάτι που το κατάφερε, αφού είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει και το 2-0 στο 62′, όταν από σέντρα του Φορτούνη, στην προσπάθεια του ο Φυτανίδης να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ατρόμητος έδειξε σωστή νοοτροπία δεν κατέρρευσε, βγάζοντας μάλιστα μία σπουδαία ευκαιρία με τον Ντάουντα, που όμως νικήθηκε από τον Λεάλι.

 

Ολυμπιακός (Βασίλης Βούζας): Λεάλι – Ντε Λα Μπέγια, Παρέδες, Ντα Κόστα, Ρέτσος – Καμπιάσο (74’ Μπουχαλάκης), Μάρτινς – Ανδρούτσος, Μάριν (66’ Ελιουνούσι), Φορτούνης – Τσόρι (59’ Ανσαριφάρντ).

Στον πάγκο: Χουτεσιώτης, Ρομαό, Καρντόσο, Σισοκό.

Ατρόμητος (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ – Κοντοές, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης – Μανιάτης, Ούμπιδες – Πλατέλλας (66’ Ντιγκινί), Τόνσο (75’ βασιλείου), Λημνιός (83’ Λε Ταλέκ)- Ντάουντα.

Στον πάγκο: Θεοδωράκης, Λαζαρίδης, Μπάγκα, Κυριακίδης.

Διαιτητής: Σπυρίδων Σελίμος (Λακωνίας)
Bοηθοί: Βασίλης Καμπούρης (Εύβοιας), Αντώνης Καρατζίκας (Αθήνας)
Τέταρτος: Χρήστος Γκράνας (Θράκης)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment