PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πάει για δύο προσθήκες ο Ατρόμητος, γιατί δεν προκρίνεται η απόκτηση μεσοεπιθετικού


Σε μεταγραφικό… mood μπαίνει ο Ατρόμητος εκ νέου μετά και την ολοκλήρωση της πώλησης του Αλέξανδρου Κατράνη στη Σεντ Ετιέν, δείγμα ότι ο δρόμος που πρέπει να συνεχίσουν να ακολουθούν οι Περιστεριώτες είναι η ανάδειξη των δικών τους παιδιών.

Βέβαια, για αυτό υπάρχει χρόνος, οπότε προς το παρόν η προσοχή στρέφεται στη ενίσχυση και στην κάλυψη των κενών που προέκυψαν μέσω των συμπερασμάτων που έχει βγάλει ο Νταμίρ Κάναντι μέσω των φιλικών αναμετρήσεων.

Δεδομένη είναι η απόκτηση ενός αριστερού μπακ, αφού ο Δημήτρης Γιαννούλης έχει μείνει μόνος του και πρέπει να υπάρχει ακόμα μία λύση για κάθε ενδεχόμενο. Το θετικό στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ο νεαρός αριστερός οπισθοφύλακας δείχνει τσαγανό και είναι έτοιμος παίκτης.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν δύο δρόμοι… Ο πρώτος λέει ότι ο Ατρόμητος θα κινηθεί για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ. Στο 5-3-2 ή 3-5-2 που φαίνεται ότι καταλήγει ο Αυστριακός τεχνικός, ο Μάντσον υπολογίζεται περισσότερο ως κεντρικός αμυντικός κυρίως του δυναμικού του παιχνιδιού, παρά ως αμυντικό χαφ, ρόλος για τον οποίο αποκτήθηκε. Για αυτό το λόγο σε πρώτο πλάνο μπαίνει η απόκτηση ενός παίκτη στο «6» που θα έχει την αρμοδιότητα του… κυματοθραύστη για να λειτουργούν ελεύθερα οι Ούμπιντες, Βασιλακάκης που αυτή τη στιγμή έχουν το προβάδισμα στο τρίγωνο του άξονα του γηπέδου.

Ωστόσο, υπάρχει και η άλλη επιλογή: Ο Μάντσον προωθείται κανονικά στο «6» και ο Ατρόμητος αναζητά κεντρικό αμυντικό που όμως θα έχει διαφορετικά στοιχεία από αυτά των Χατζηισαΐα και Καρασαλίδη, ώστε να προστεθεί περισσότερη ταχύτητα στο κέντρο της άμυνας.

Διακαής πόθος του κόσμου την ίδια ώρα είναι η απόκτηση ενός επιθετικού μέσου, παρ’ όλα αυτά, κάτι τέτοιο δεν φαντάζει πολύ πιθανό. Ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχει τέτοια θέση στα πλάνα του Νταμίρ Κάναντι, τουλάχιστον με όσα έχει δουλέψει μέχρι σήμερα και ειδικότερα για τη θέση «10».

Ο 47χρονος έχει στο μυαλό του τα 3-5-2, 3-4-3 και το 4-3-3, κάτι που σημαίνει ότι επιτελικός χαφ στο κέντρο του γηπέδου δεν υπάρχει. Αν βέβαια αλλάξει κάτι, από τον Ατρόμητο δεν αποκλείουν το παραμικρό μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment