PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Ο Σταύρος Τασιόπουλος, στο Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΚΕΔΕ


Ο Αιγαλεώτης Σταύρος Τασιόπουλος, Υπ. Διδάκτωρ Δημοσίου Δικαίου Νομικής Αθηνών, με ουσιαστική επιστημονική δραστηριότητα, έγινε μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).

Το Ινστιτούτο αυτό, έχει δημιουργηθεί από την ΚΕΔΕ, με σκοπό την επιστημονική μελέτη και τεκμηρίωση των θεμάτων της Αυτοδιοίκησης μέσα από την σύνθεση της γνώσης των επιστημόνων με την εμπειρία των αυτοδιοικητικών στελεχών, ενώ απαρτίζεται από σημαντικές ακαδημαϊκές προσωπικότητες.

Ο ορισμός του κ. Τασιόπουλου, ως μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου έγινε έπειτα από εισήγηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνων, Γιώργου Πατούλη, σε πρόσφατη συνεδρίαση του Ινστιτούτου στην Αθήνα.

Ο κ. Τασιόπουλος, είναι Δικηγόρος και έχει εξειδίκευση, όντας κάτοχος τριών μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, σε ζητήματα δημοσίου δικαίου και πολιτικών, διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων, περιβάλλοντος και ενέργειας.

Η τοποθέτηση του είναι τιμή για το Αιγάλεω, και αποδεικνύει ότι οι Αιγαλιώτες μπορούν και βρίσκονται στον πυρήνα των εξελίξεων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σταύρος Τασιόπουλος, είναι ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αιγάλεω, ενώ έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι ως επιστημονικός συνεργάτης του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

 

Πηγή: Westnews.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment