PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ο Πρόεδρος του ΟΑΣΑ Τάσος Ταστάνης στο PeristeriNews.gr (video)


Για την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του PeristeriNews.gr και μάλιστα στον σταθμό Μετρό «Ανθούπολη», ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ, Τάσος Ταστάνης.

Πλέον το χάρτινο εισιτήριο που χρησιμοποιούσαμε για τις μετακινήσεις μας μπαίνει στο «χρονοντούλαπο της ιστορίας» και ο κ. Ταστάνης μας εξηγεί τη θετική πλευρά που έχει η νέα ηλεκτρονική μορφή.

Το ηλεκτρονικό εισιτήριο βελτιώνει σημαντικά την πρόσβαση μας σε όλα τα δημόσια μέσα μαζικής μεταφοράς με το ίδιο κόστος, ενώ θα καλύπτει από απλές μέχρι πολλαπλές διαδρομές στα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Για τη «νέα εποχή» που ήδη διανύουμε στις μετακινήσεις μας σε όλο το δίκτυο από την 1η Οκτωβρίου, που αποτελεί και στοίχημα για τον εκσυγχρονισμό και την εξυγίανση των δημόσιων συγκοινωνιών στην Αθήνα, μίλησε στο site μας από το Περιστέρι, ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ. Δείτε τις αποκλειστικές δηλώσεις του:

Να σημειωθεί ότι τα παλιά εισιτήρια θα μπορούν να χρησιμοποιούνται κανονικά τουλάχιστον μέχρι τέλος Οκτωβρίου, ενώ για τις κάρτες μεγάλης διάρκειας (3μηνες, ετήσιες) που λήγουν από το Νοέμβριο και μετά, θα υπάρξει διαδικασία αντικατάστασης με ηλεκτρονική κάρτα. Αναμένεται ανακοίνωση από τον ΟΑΣΑ.

Το οριστικό είναι ότι το παραδοσιακό και χάρτινο εισιτήριο που χρησιμοποιούσαμε ανέκαθεν στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στη πρωτεύουσα, αποτελεί παρελθόν… Περάσαμε πλέον -αν και με λίγα αγκάθια στην αρχή όπως γίνεται με κάθε νέο που μπαίνει στη ζωή μας…- στην ηλεκτρονική εποχή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Θερμότερος όλων των εποχών ο φετινός χειμώνας στην Ελλάδα

Peristeri News

Αλλάζει και πάλι το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού – Καταιγίδες στην Αττική

Peristeri News

Leave a Comment