PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ο Ματ Ντέιμον μετακομίζει γιατί δεν αντέχει τον Τραμπ


Πολύ συζήτηση έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η απόφαση του διάσημου ηθοποιού, Ματ Ντέιμον να εγκαταλείψει την χώρα μαζί με την οικογένειά του για να μετακομίσει στην Αυστραλία.

Βασικός λόγος της αποχώρησής του είναι οι πολιτικές που ακολουθεί ο Ντόναλντ Τραμπ, κυρίως στο κοινωνικό επίπεδο, αλλά και στο μεταναστευτικό ζήτημα.

«Δεν αντέχω να βρίσκομαι σε μια χώρα την οποία κυβερνά ένας τέτοιος άνθρωπος» φέρεται να έχει δηλώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 47χρονος ηθοποιός αγόρασε ιδιοκτησία στην περιοχή Byron Bay, στο Σίδνεϊ. Πρόκειται για μία από τις πιο ακριβές περιοχές της πρωτεύουσας της Νέας Νότιας Ουαλίας, με πανέμορφη θέα προς τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Την είδηση της μετακόμισης επιβεβαίωσαν και πηγές από το φιλικό περιβάλλον του ηθοποιού σημειώνοντας πως «μας ανακοίνωσε ότι μετακομίζει με την οικογένειά του στην Αυστραλία διότι διαφωνεί με τις πολιτικές του Ντόναλντ Τραμπ».

Παράλληλα ο ηθοποιός υποστήριξε στο φιλικό του περιβάλλον ότι «η μετακόμιση δεν θα επηρεάσει τη δουλειά μου, καθώς θα ταξιδεύω όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο. Επιθυμώ ένα ασφαλές περιβάλλον για να μεγαλώσουν τα παιδιά μου», σημείωσε, ενώ τέλος στην ερώτηση για το αν η μετακόμιση σχετίζεται με τις πρόσφατες δηλώσεις στήριξης προς τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουανστάιν, απάντησε πως η απόφασή του ουδεμία σχέση έχει.

«Ο Ματ λέει σε φίλους και συναδέλφους στο Χόλιγουντ ότι μετακομίζει, οικογενειακώς (η σύζυγος Λουτσιάνα Μπαρόζο και τα τέσσερα παιδιά τους), στην Αυστραλία» γιατί ο ακτιβιστής ηθοποιός διαφωνεί με την πολιτική του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, είπε, κατ’ αποκλειστικότητα, στην Page Six μια «πηγή».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment