PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι στα γενέθλιά του μοίρασε γαλοπούλες για την Ημέρα των Ευχαριστιών


Στις 4 Νοεμβρίου ο γεννημένος στο Τέξας των ΗΠΑ ηθοποιός, Μάθιου ΜακΚόναχι γιόρτασε τα 48α γενέθλιά του. Αντί όμως να οργανώσει ένα λαμπρό πάρτι, επέλεξε να κάνει δώρα σε άλλους.

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι επισκέφθηκε το Κεντάκι και σε συνεργασία με 250 εθελοντές από το αποστακτήριο, στο οποίο παρασκευάζεται γνωστή μάρκα ουίσκι μπέρμπον παρέδωσε 4.500 κατεψυγμένες γαλοπούλες σε οικογένειες της περιοχής ενόψει της Ημέρας των Ευχαριστιών (Thanksgiving Day).

Σύμφωνα με το People.com, η ομάδα παρέδωσε τις γαλοπούλες που ήταν δωρεά εταιρείας σε κάθε οικογένεια εντός των ορίων της πόλης Λόρενσμπεργκ, στο πλαίσιο του προγράμματος “Wild Turkey Gives Back” μια πρωτοβουλία που αποσκοπεί στη διάδοση της Γιορτής των Ευχαριστιών στην κοινότητα.

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι γνωστός από τους ρόλους του σε ταινίες όπως το “How to Lose a Guy in 10 Days” και “The Wedding Planner” είναι και διευθυντής δημιουργικού για την Wild Turkey και διαχειρίζεται τη δική του φιλανθρωπική οργάνωση, το “Just Keep Living Foundation”.

“Σας ευχαριστούμε που ήσασταν εδώ και θυσιάσατε το Σάββατο” δήλωσε ο Αμερικανός ηθοποιός σε ομιλία του προς τους εθελοντές, την οποία δημοσίευσε και στο Facebook.

“Πιστεύουμε στην οικογένειά μας ότι όσο περισσότερο είμαστε ευγνώμονες, τόσο περισσότερα δημιουργούμε στη ζωή μας για να είμαστε ευγνώμονες”.

Οι οικογένειες της περιοχής προφανώς ενθουσιάστηκαν που τον είδαν να εμφανίζεται στις σκάλες των σπιτιών τους. Μία ομάδα γυναικών έβαλε ακόμη και τις τσιρίδες όταν τον είδε στην πόρτα. “Τι καλή και γενναιόδωρη καρδιά έχει” γράφει ένας χρήστης στο Facebook. “Μπορεί να εμφανιστεί στην πόρτα σου ανά πάσα στιγμή”.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου

Peristeri News

Πέθανε ο σκηνοθέτης Πάολο Ταβιάνι

Peristeri News

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Peristeri News

Leave a Comment