PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Λευτέρης Αλεξάκης νέος προπονητής στον Α.Ο. Περιστερίου


Μετά από συντονισμένες ενέργειες ο Α.Ο. Περιστερίου ήρθε σε επαφή με τον έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή Λευτέρη Αλεξάκη, συμφώνησαν  σε όλα και ο νέος coach ήδη ανέλαβε την ομάδα με σκοπό που δεν είναι άλλος από το να οδηγήσει την ομάδα, που έχει έρθει σε δύσκολη και πρωτόγνωρη θέση μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε επιτυχίες.

Ο Αλεξάκης που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα, άριστος γνώστης του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου, έχει διατελέσει προπονητής με μεγάλη επιτυχία σε πολλές και γνωστές Αθηναϊκές ομάδες : Ήφαιστος, Αγ. Παρασκευή, Ολυμπιακό Λιοσίων, Αγ. Ελεούσα κ.α.

Σε ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Α.Ο. Περιστερίου τόνισε:

«Δυστυχώς για πρώτη φορά βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση. Είμαστε σίγουροι όμως ότι η ομάδα θα ανακάμψει με τις οδηγίες του νέου προπονητή, όπου μαζί με τον Αργύρη Πούλο που παραμένει στο Σύλλογο, θα προσπαθήσουν να φέρουν σε πέρας το δύσκολο έργο τους. Έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας και από καθαρή ατυχία σε πάρα πολλά παιχνίδια, δεν έχουμε πάρει αυτό που μας  αξίζει, με αποκορύφωμα το τελευταίο παιχνίδι με τον Χολαργό όπου το χάσαμε χωρίς ο αντίπαλος να κάνει ούτε μια ευκαιρία, πέραν του τέρματος που σημείωσε, αντιθέτως με εμάς που χάσαμε σωρεία ευκαιριών.

  • Ευχόμαστε σε όλο το φάσμα του ποδοσφαίρου ΕΠΟ-ΕΠΣΑ-ΣΑΔ, ομάδες, προπονητές, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους  ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με Αγάπη και Υγεία και πραγματικά ο Καινούργιος Χρόνος να φέρει σε όλους αυτά που επιθυμούν.»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment