PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Ηλιάδης του Α.Ο. Περιστερίου στην Καλλιθέα


Ο πρώτος σκόρερ της Α’ Αθήνας…

Ο Α. Ο Περιστερίου παραχώρησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ποδοσφαιριστή του σε επαγγελματική κατηγορία.

Συγκεκριμένα ο πρώτος σκόρερ της Α’ Αθήνας Σάββας Ηλιάδης μεταγράφηκε στην Καλλιθέα αφού είχε γίνει μήλο της έριδος από πάρα πολλές ομάδες λόγω των προσόντων του που είναι αναμφίβολα μεγάλα μιας και πρόκειται για δεινό σκόρερ παρά το νεαρό της ηλικίας του αφού είναι μόλις 20 χρονών.

Το Δ.Σ του Α.Ο Περιστερίου ευχαριστεί όλες τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του που στην κυριολεξία ήταν σχεδόν όλες της Γ’ εθνικής αρκετές της football league αλλά και της super league.

Με γνώμονα το συμφέρον του ποδοσφαιριστή αλλά και τις καλές σχέσεις που διατηρούμε με την Καλλιθέα τον παραχωρήσαμε σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Εξάλλου είναι γνωστό ότι στον Α.Ο Περιστερίου με την δουλειά που γίνεται οι ποδοσφαιριστές βελτιώνονται συνεχώς και αποκτούν υπεραξία αφού την φετινή χρονιά ήταν σχεδόν όλοι περιζήτητοι.

Σε δηλώσεις του ο Σάββας Ηλιάδης είπε : « Ευχαριστώ την ομάδα μου τον Α.Ο Περιστερίου όπου με εξέλιξε σαν ποδοσφαιριστή, μου έδωσε την ευκαιρία να μεταγραφώ στην Καλλιθέα και να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τους ανθρώπους της Καλλιθέας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και συνέχεια θα βάζω μεγαλύτερους στόχους »

Οσον αφορά τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς η προετοιμασία ξεκινάει την Δευτέρα 03/08 στο γήπεδο Τσαλαβούτα και ώρα 18:00 είναι σίγουρο ότι η ομάδα θα ενισχυθεί αφου ήδη έχουν κλείσει αρκετοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ανακοινωθούν όλοι μαζί. Παλιοί και νέοι παράγοντες ασχολούνται γι αυτόν τον σκοπό.

Ο Α.Ο Περιστερίου είναι άλλωστε αυτός. Με πρωταγωνιστικό ρόλο πάντα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment