PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ο Δήμος Περιστερίου παρέλαβε το Κολυμβητήριο του Λόφου Αξιωματικών (video)


Αφού ψηφίστηκε και στο δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου 2016, ο Δήμος Περιστερίου παρέλαβε από την εργολαβική εταιρεία το νέο κολυμβητήριο στο Λόφο Αξιωματικών.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Λύκο, η επιτροπή παραλαβής του έργου με σύμφωνη γνώμη της, παρέλαβε από την εργολαβική εταιρεία το κολυμβητήριο επιβεβαιώνοντας την άριστη κατάσταση του αθλητικού χώρου.

Για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου μίλησε στο δημοτικό συμβούλιο ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης που τόνισε ότι έπειτα από την παραλαβή του κολυμβητηρίου από το Δήμο Περιστερίου θα παραχωρηθεί στον Αθλητικό οργανισμό του Δήμου που είναι υπεύθυνος για όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης.

Ο ΟΠΑΑΠ (Αθλητικός Οργανισμός) θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την εξασφάλιση αδειοδότησης του αθλητικού χώρου και ενδεχομένως της λειτουργίας του μέσα στο επόμενο διάστημα.

Πάντως λόγω της άγνωστης ημερομηνίας αδειοδότησης του χώρου, άγνωστη παραμένει τόσο η ημερομηνία όσο και ο τρόπος λειτουργίας του κολυμβητηρίου.

Δείτε τα όσα ειπώθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment