PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ο Δήμος Καλαβρύτων παρέλαβε απορριμματοφόρο από το Περιστέρι (video)


Η δωρεά απορριμματοφόρου από το Δήμο Περιστερίου στον αντίστοιχο των Καλαβρύτων ολοκληρώθηκε σήμερα με την παραλαβή του από τους ιθύνοντες του επαρχιακού Δήμου.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς για μια ακόμα φορά ευχαρίστησε τον Δήμαρχο της πόλης μας Ανδρέα Παχατουρίδη για την προσφορά και τόνισε πως θα ήθελε οι δύο περιοχές να συνεργαστούν και σε άλλα επίπεδα με σκοπό την από κοινού ανάπτυξή τους.

Ο κ. Παχατουρίδης τόνισε: «Όταν έχεις τη δυνατότητα και μπορείς, ασφαλώς και πρέπει να βοηθάς, Δήμους που έχουν ανάγκη τη βοήθεια σου. Όπως είναι γνωστόν σε όλους, ο Δήμος Περιστερίου είναι ένας Δήμος με υπερεπάρκεια σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού, μετά και από την πρόσφατη ανανέωση του στόλου καθαριότητας με τελευταίου τύπου μηχανήματα».

Να θυμίσουμε ότι μετά την προμήθεια νέων οχημάτων από το Δήμο Περιστερίου αποφασίστηκε η δωρεά τεσσάρων παλιών απορριμματοφόρων σε δήμους της Ελλάδας που ενδιαφέρθηκαν και είχαν ανάγκη. Μαζί με τα Καλάβρυτα ακόμα τρία απορριμματοφόρα παρέλαβαν οι Δήμοι Χαϊδαρίου, Γεωργίου Καραϊσκάκη (Άρτας) και Ζαχάρως (Ηλείας).

IMG_5369

IMG_5367

Η παράδοση του οχήματος πραγματοποιήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του Άλσους Περιστερίου με την παρουσία των Αντιδημάρχων Περιστερίου Αλέξιου Σταυρούλια και Μαίρης Τσιώτα, του προέδρου Δ.Σ. Καλαβρύτων Δημήτρη Κοντογιάννη, των Αντιδημάρχων Καλαβρύτων Δημήτρη Χουλιάρα και Βασίλειου Καρρά και συνεργατών στον τομέα της καθαριότητας.

IMG_5336

IMG_5339

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Leave a Comment