PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Γ.Σ. Περιστερίου βράβευσε την Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης (video)


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «Βραδιά Υδατοσφαίρισης» που διεξήχθη στο Νέο Δημαρχείο Περιστερίου, από τον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου με επίσημους καλεσμένους την Εθνική Ελλάδος ανδρών και τον διεθνή διαιτητή υδατοσφαίρισης Γιώργο Σταυρίδη.

Η εκδήλωση είχε σε πρώτο πλάνο το άθλημα της υδατοσφαίρισης, στο οποίο τα τελευταία χρόνια ο ΓΣΠ παίζει ιδιαίτερο ρόλο στα ανδρικά και γυναικεία τμήματα ενώ διαθέτει και μια εξαιρετική ακαδημία νέων παικτών.

Εκ μέρους της διοίκησης του συλλόγου χαιρετισμό απηύθηνε ο αντιπρόεδρος, Χαράλαμπος Καραθάνος, ο οποίος τόνισε ότι τέτοιες εκδηλώσεις αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τον πρεσβευτή της πόλης.

Το δήμο Περιστερίου εκπροσώπησαν στην εκδήλωση οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Μπέτσης και Αναστάσιος Θεοδωράκος αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ο δήμος και ο ΓΣΠ συμβαδίζουν όλα αυτά τα χρόνια στηρίζοντας τον αθλητισμό στο Περιστέρι.

img_0095
Ο Αντιδήμαρχος Αν. Θεοδωράκος βραβεύει τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας, Χρήστο Αφρουδάκη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους δεκάδες μικροί αθλητές του ΓΣΠ, μέρος της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης, ο διεθνής διαιτητής πόλο, Γιώργος Σταυρίδης, ο βουλευτής και πρώην υδατοσφαιριστής, Γιώργος Μαυρωτάς, ο επικεφαλής των Ενεργών πολιτών, Φώτης Κουγιουμτζής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, Στέφανος Παπαδόπουλο και Νίκος Ζούτσος, η υπευθύνη δημοσίων σχέσεων του ΓΣΠ, Τζένη Γαλάνη και ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, Ιωσήφ Ξυπνητός.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την άποψη οργάνωση της εκδήλωσης που επιμελήθηκαν με εξαιρετικό τρόπο βοηθώντας μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν καλύτερα τα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς.

img_0098
Βασ. Μπέτσης και Αν. Θεοδωράκος βραβεύουν τους αθλητές της Εθνικής ομάδας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κασελάκης: «Τελικός το παιχνίδι με την Χάποελ Ιερουσαλήμ»

Peristeri News

Άνετο απόγευμα στην Πάτρα για το Περιστέρι που κρατάει την 3η θέση

Peristeri News

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Leave a Comment