PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Ατρόμητος ανανέωσε για ένα χρόνο με Γκορμπούνοφ


Ο Αντρέι Γκορμπούνοφ θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Ατρόμητου για τουλάχιστον ακόμη ένα χρόνο, καθώς ο Περιστεριώτικος σύλλογος ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Λευκορώσο διεθνή τερματοφύλακα για ακόμη ένα έτος.

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Αντρέι Γκορμπούνοφ παραμένει ”ένας από εμάς”! Ο Λευκορώσος διεθνής τερματοφύλακας απάντησε σήμερα καταφατικά στην προ ημερών πρόταση που έχει καταθέσει η ομάδα μας για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι τον Ιούνιο του 2017!» αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Με αναμφισβήτητες τις προτάσεις από ελληνικές ομάδες αλλά κυρίως από το εξωτερικό ο Αντρέι Γκορμπούνοφ εκτίμησε το γεγονός ότι ο Ατρόμητος αποτέλεσε την ”γέφυρα” για να διαβεί την πόρτα της Εθνικής ομάδας Ανδρών της χώρας του για πρώτη φορά στην καριέρα του και να καθιερωθεί βασικός».

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Εκτίμησε επιπλέον τις συνθήκες εργασίας αλλά και το πλάνο της ομάδας μας που συνεχίζει να εμπεριέχει την προοπτική και το όραμα σε κάθε του έκφανση. Ο Αντρέι Γκορμπούνοφ έστειλε υπογεγραμμένο το νέο του συμβόλαιο και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έρθει στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment