PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο αθλητής στίβου του ΓΟΠ «Παλάσκας» Γιάννης Γρανιτσιώτης σπάει όλα τα ρεκόρ!


Μέσα από τα ταλέντα στίβου του Γυμναστικού Ομίλου Περιστερίου (ΓΟΠ) “Παλάσκας” έχει αναδειχθεί ένας σούπερ ρέκορντμαν ο 16χρονος Γιάννης Γρανιτσιώτης που σπάει όλα τα ρεκόρ στους αγώνες σε πανελληνίους και ευρωπαϊκούς.

Πρόσφατη είναι η εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Γιάννης Γρανιτσιώτης στα 100 μ. στη Β΄ φάση του σχολικού πρωταθλήματος, στον όμιλο του Αγίου Κοσμά.

Ο Παίδας αθλητής ήταν νικητής στα 100 μ. με 10.51 (0,5) και σημείωσε την δεύτερη επίδοση όλων των εποχών στο αγώνισμα, πίσω από το 10.33 του Μάκη Στεργιούλη από το 2002.

Ο 16χρονος αθλητής τους τελευταίους μήνες έχει καταφέρει να βελτιώσει τρεις φορές το πανελλήνιο ρεκόρ στα 60 μ., με αποκορύφωμα το 6.85, που σημείωσε μάλιστα δύο φορές.

Αξιοσημείωτο γεγονός το ότι κέρδισε και το παγκόσμιο μαθητικό πρωτάθλημα στο Μαρακές του Μαρόκο με επίδοση 10,44 (ρεκόρ αγώνων).

Παράλληλα ο αθλητής έβαλε υποψηφιότητα για μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18, διοργάνωση για την οποία απαιτείται επίδοση καλύτερη από το 10.80, ενώ πλέον απειλεί και το 10.50 που είναι το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 του Τάμπερε. O Γρανιτσιώτης είχε ατομικό ρεκόρ στην απόσταση 10.83 από την περσινή σεζόν.

Ο Γρανιτσιώτης είναι ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος αθλητής, που μάλιστα έχει μπροστά του το χρόνο (θα είναι παίδας και το 2019 και έχει δίπλα του έναν πολύ ικανό και έμπειρο προπονητή στίβου, τον Κωνσταντίνο Μουσχούτα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment