PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της κυβέρνησης


Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ορκίστηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο τα νέα μέλη της κυβέρνησης, μετά τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα που ανακοίνωσε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Μετά τις παραιτήσεις της Ράνιας Αντωνοπούλου και του Δημήτρη Παπαδημητρίου, ο Πρωθυπουργός αποφάσισε να προχωρήσει σε αναγκαστικές, διορθωτικές κινήσεις στην κυβέρνηση και όχι σε ευρύ ανασχηματισμό, ενώ έκπληξη αποτέλεσε η είσοδος στο νέο κυβερνητικό σχήμα του πρώην προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη.

Με δήλωσή του στο «Έθνος» ο Γιάννης Δραγασάκης, ο οποίος αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Οικονομίας εξέφρασε τη δέσμευσή του για επιτάχυνση της αναπτυξιακής πορείας της χώρας.

«Έχω ένα αίσθημα ευθύνης, διότι εισερχόμαστε σε μια κρίσιμη φάση για τη χώρα, αλλά ευτυχώς υπάρχει έργο από τον προκάτοχό μου» ανέφερε.

Μ. Τζούφη: Συγκινήθηκα, δεν το περίμενα

«Συγκινήθηκα, δεν το περίμενα», δήλωσε η νέα υφυπουργός Παιδείας, Μερόπη Τζούφη, προσερχόμενη στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία.

Όπως είπε, για την ίδια ήταν σαν μια επιστροφή στην παιδική της ηλικία, όταν προσπαθούσε να είναι καλή μαθήτρια και να εξελίσσεται.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Leave a Comment