PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Οριστικές εξελίξεις το Σαββατοκύριακο με Ρισβάνη


Ραντεβού με την πλευρά του Σπύρου Ρισβάνη είχε σήμερα ο Ατρόμητος, προκειμένου να διαφανεί αν θα υπάρξει… γάμος εν όψει της νέας σεζόν.

Οι Περιστεριώτες έχουν φτάσει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του παίκτη με ελεύθερη μεταγραφή, δίνοντας ως αντάλλαγμα τον Ανδρέα Γιαννιώτη και πριν από λίγες ώρες πραγματοποιήθηκε το πρώτο ραντεβού με τον εκπρόσωπό του για να διαφανεί κατά πόσο είναι πρόσφορο το έδαφος για να ολοκληρωθεί θετικά η υπόθεση.

Το δεδομένο είναι ότι υπάρχει πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στις δύο μεριές, καθώς αναγνωρίζεται και η προσφορά του Σπύρου Ρισβάνη (που ήταν από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς στο περσινό πρωτάθλημα) στην περσινή εξαιρετική πορεία των Περιστεριωτών ενώ και από την πλευρά τους οι «κυανόλευκοι» έχουν δείξει τόσο ότι τον υπολογίζουν πάρα πολύ, όσο και ότι μπορούν να του προσφέρουν ποδόσφαιρο σε υψηλό και ανταγωνιστικό επίπεδο.

Παρ’ όλα αυτά, ακόμα δεν έχει καταλήξει η υπόθεση και οι επαφές θα συνεχιστούν κι αύριο, ώστε εντός Σαββατοκύριακου να υπάρξει οριστική κατάληξη, θετική ή αρνητική.

Σε ό,τι αφορά το «ντουέτο» από τον ΠΑΟΚ, δηλαδή τους Δημήτρη Γιαννούλη και Δημήτρη Χατζηισαΐα, επίσης μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένονται καθοριστικές επαφές με τη διοίκηση του «Δικεφάλου».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment