PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Οριστικά τον Ιούνιο ανοίγει το Κολυμβητήριο στο Λόφο Αξιωματικών Περιστερίου (photos)


Το PeristeriNews.gr έκανε αυτοψία στο ολοκαίνουριο κολυμβητήριο του Λόφου Αξιωματικών στο Περιστέρι και σας παρουσιάζει 18 εικόνες από το αθλητικό στολίδι που ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους πολίτες το καλοκαίρι του 2017.

Η εικόνα αυτή τη στιγμή στο κολυμβητήριο δείχνει ότι το Περιστέρι έχει αποκτήσει έναν ακόμα εξαιρετικό χώρο αθλητισμού, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στα μέσα του Ιουνίου.

Η προετοιμασία του χώρου συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς και ρυθμίζονται και οι τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου το κολυμβητήριο να λειτουργήσει σύμφωνα με τον προγραμματισμό.

Το PeristeriNews.gr βρέθηκε στο υπερσύγχρονο κολυμβητήριο και σας παρουσιάζει τις πρώτες εικόνες:

Εντυπωσιακή η πρώτη εικόνα που αντικρίζει κάποιος έξω από το κολυμβητήριο
Εντυπωσιακή η πρώτη εικόνα που αντικρίζει κάποιος έξω από το κολυμβητήριο

IMG_1997

Πλήθος θέσεων στάθμευσης και ειδικές θέσεις για ΑΜΕΑ
Πλήθος θέσεων στάθμευσης και ειδικές θέσεις για ΑΜΕΑ

pisina_exedres_kolymvhthrio_lofou

IMG_1961
Τόσο η πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων, όσο και η μικρότερη έχουν καθαριστεί και αναμένεται να δοκιμαστούν τις επόμενες ημέρες με νερό
IMG_1966
Η κεντρική είσοδος του κολυμβητηρίου αναμένεται να υποδεχθεί πλήθος κόσμου από τις πρώτες μέρες λειτουργίας
IMG_1970
Καθιστικοί χώροι έξω από τα αποδυτήρια

IMG_1974

IMG_1976

IMG_1989
Εξαιρετικές οι εγκαταστάσεις στα αποδυτήρια που αναμένεται να χωριστούν σε χώρους μικρών και μεγάλων παιδιών, ενηλίκων και ειδικών χώρων για αθλητές ΑΜΕΑ

IMG_1979

IMG_1980

IMG_1983

IMG_1984

IMG_1982
Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις λειτουργίας τελευταίας τεχνολογίας για εξοικονόμηση ενέργειας και συνεχή έλεγχο στις πισίνες
IMG_1988
Κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στους εξωτερικούς χώρους του κολυμβητηρίου για αποφυγή βανδαλισμών
IMG_2001
Ειδική κουβέρτα θέρμανσης της πισίνας κατά της νυχτερινές ώρες

Όπως μπορείτε να καταλάβετε και από τις πρώτες εικόνες του PeristeriNews.gr από το χώρο του κολυμβητηρίου, το νέο αυτό αθλητικό έργο αποτελεί χώρο υποδομής για το Περιστέρι και αδιαμφισβήτητα θα αποτελέσει σημείο συνάντησης για τη νεολαία της πόλης μας και όχι μόνο.

paxatouridis_mikrh_eikonaΣε επικοινωνία μας με τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη για το κολυμβητήριο του Λόφου Αξιωματικών μας είπε τα εξής: «Οριστικά το κολυμβητήριο θα τεθεί σε λειτουργία τον Ιούνιο προκειμένου οι συμπολίτες μας να χαρούν το καινούριο και πολύ σημαντικό αθλητικό έργο του Δήμου μας».

 

plestis_mikrh_eikonaΣτο νέο κολυμβητήριο συναντήσαμε και τον Αλέξανδρο Πλέστη, που καθημερινά αφιερώνει αρκετές ώρες συντονίζοντας τις εργασίες που συντελούνται. Ο κ. Πλέστης χαρακτηριστικά μας ανέφερε: «Προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να απολαμβάνουν από τα μέσα Ιουνίου οι Περιστεριώτες αυτό το μοναδικό αθλητικό έργο υποδομής. Θα είναι ικανοποίηση για εμάς που ένα τόσο σημαντικό έργο θα αγκαλιαστεί από την Κοινωνία. Δουλεύουμε με αγάπη, μεράκι και πάθος ώστε τον Ιούνιο να είναι όλα έτσι όπως πρέπει, Τα πολλά λόγια είναι περιττά, θα κριθούμε όλοι από το αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment