PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ολοκληρώθηκε του Στόιτσεφ στη Βέροια


Ποδοσφαιριστής της Βέροιας είναι πλέον με κάθε επισημότητα ο Μίλος Στόιτσεφ, από τη στιγμή που ο Σέρβος δεν υπολογιζόταν από τον Ατρόμητο, με τη συμφωνία να αφορά δανεισμό μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν.

Η συμφωνία όλων των εμπλεκόμενων πλευρών ήταν δεδομένη εδώ και μέρες, ωστόσο οι διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα της Ημαθίας καθυστέρησαν την επισημοποίησή της, κάτι που τελικά συνέβη με την ανακοίνωση της Βέροιας.

Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ προχώρησε στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή.

Πρόκειται για τον Milos Stojcev. Ο 30χρονος Σέρβος μέσος θα αγωνίζεται στη «Βασίλισσα του Βορρά» μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ως δανεικός από τον Ατρόμητο.

Ο Milos Stojcev γεννήθηκε στις 19/01/1987 στο Βελιγράδι. Ο πρώτος σημαντικός σταθμός στην καριέρα του ήταν η Μπόρατς Τσάτσακ. Στη σέρβικη ομάδα αγωνίστηκε 2,5 χρόνια (2008-2011)και, αφού έκανε ένα πέρασμα από το πρωτάθλημα των ΗΠΑ (MLS) και του Καζακστάν, το 2013 πήγε στη Σεράγεβο.

Με την φανέλα της βοσνιακής ομάδας είχε αξιοπρόσεκτη παρουσία, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το μεταγραφικό ενδιαφέρον του Ατρόμητου.

Στον 1,5 χρόνο παρουσίας του στην ομάδα του Περιστερίου μετρά συνολικά 30 συμμετοχές και 2 γκολ».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment