PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες από Πέμπτη 23/11


Έξι ταινίες αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η ζωή ενός κορυφαίου συγγραφέα και στοχαστή, οι ιστορίες δύο παράξενων οικογενειών, ο ξέφρενος αγώνας δύο ανδρών να σώσουν αγαπημένα τους πρόσωπα και το πνευματικό ταξίδι ενός υπερήλικα ξετυλίγονται στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.

«Καζαντζάκης» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Βιογραφικό δράμα διεθνούς συμπαραγωγής, το οποίο βασίζεται στην αυτοβιογραφία του μεγάλου Έλληνα και οικουμενικού συγγραφέα Νίκου Καζαντζάκη, με τίτλο «Αναφορά στον Γκρέκο». Η ταινία αφηγείται την ιστορία αγάπης, πίστης και δύναμης του Νίκου Καζαντζάκη, ο οποίος μπόρεσε να ξεπεράσει τις αντιξοότητες και τη βαρβαρότητα της εποχής του και να μείνει το έργο του αιώνιο. Πρόκειται για μια πολυκύμαντη αναζήτηση του συγγραφέα, μέσα από όνειρα και ταξίδια σε τόπους που αγάπησε, διεκδικώντας να κατανοήσει βιωματικά τον Χριστό, τον Βούδα, τον Λένιν, για να καταλήξει, μέσω του Οδυσσέα του, στην «Κρητική ματιά», η οποία τον οδήγησε στην κατάργηση του φόβου του θανάτου και στην κατάκτηση μιας ανώτερης ελευθερίας.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Σμαραγδής
Πρωταγωνιστούν: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Μαρίνα Καλογήρου, Θοδωρής Αθερίδης, Ζέτα Δούκα και ο αξέχαστος Στάθης Ψάλτης

«Το μυστικό των Μάρομποουν» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Στο ψυχολογικό θρίλερ, τέσσερα αδέλφια προσπαθούν να επιβιώσουν στην έπαυλη, όπου ζούσαν με την πολυαγαπημένη τους μητέρα. Μετά τον θάνατό της, έχουν καταφέρει να φτιάξουν μία ασφαλή καθημερινότητα στο δαιδαλώδες σπίτι τους. Όμως, με τον καιρό, αρχίζουν να πιστεύουν ότι, στη σοφίτα, κατοικεί ένα διαβολικό πνεύμα.

Σκηνοθεσία: Σέρτζιο Τζ. Σάντσεζ
Πρωταγωνιστούν: Τζορτζ ΜακΚέι, Άνια Τέιλορ – Τζόι, Τσάρλι Χίτον, Μία Γκοθ, Κάιλ Σολέρ, Τομ Φίσερ και Νίκολα Χάρισον

«Good time»

Στο αστυνομικό θρίλερ δράσης, μετά από μία πρόχειρα στημένη ληστεία που πάει στραβά, ένας από τους ληστές έχει ελάχιστο χρόνο για να σώσει από τη φυλακή τον αδελφό του, που πάσχει από νοητική στέρηση. Απεγνωσμένος και έτοιμος για όλα, κατρακυλά χωρίς τέλος σε πράξεις βίας και πανικού.

Σκηνοθεσία: Μπένι και Τζος Σαφντί
Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Πάτινσον, Μπένι Σαφντί, Τάλια Γουέμπστερ, Τζένιφερ Τζέισον Λι και Μπαρκχάντ Αμπντί

«Χωρίς διέξοδο»

Ήρωας του θρίλερ δράσης είναι ένας νεαρός, ο οποίος, όταν ανακαλύπτει ότι η αγαπημένη του πάσχει από μια σπάνια θανατηφόρα ασθένεια, αποφασίζει να ληστέψει έναν Γερμανό γκάγκστερ, προκειμένου να πληρώσει τη θεραπεία της. Όμως, όλα πηγαίνουν στραβά, και πρέπει να επιδοθεί σε έναν ιλιγγιώδη αγώνα δρόμου, προκειμένου να φτάσει στην κοπέλα του, πριν τη βρει η γερμανική μαφία.

Σκηνοθεσία: Ίραν Κρίβι
Πρωταγωνιστούν: Νίκολας Χουλτ, Φελίσιτι Τζόουνς, Μπεν Κίνγκσλεϊ και Άντονι Χόπκινς

«Lucky»

Υποψήφιο για βραβεία σε πολλά Φεστιβάλ, το βιογραφικό δράμα. Ένας 90άχρονος άθεος, που υπερασπίζεται παθιασμένα την ανεξαρτησία του και, σε σύγκριση με τους συνομήλικούς του, έχει ζήσει μια πραγματικά «γεμάτη» ζωή. Καθώς νιώθει ότι πλησιάζει το τέλος, ξεκινά ένα πνευματικό ταξίδι αυτοαναζήτησης, παρέα με τους εκκεντρικούς χαρακτήρες που κατοικούν στη μικρή πόλη του, στη μέση του πουθενά, κάπου στην αμερικανική έρημο.

Σκηνοθεσία: Τζον Κάρολ Λιντς
Πρωταγωνιστούν: Χάρι Ντιν Στάντον, Ντέιβιντ Λιντς, Ρον Λίβινγκστον, Εντ Μπέγκλεϊ Τζούνιορ και Τομ Σκέριτ

«Η τελευταία οικογένεια»

Βασισμένο στην πραγματική παράξενη ιστορία του Πολωνού ζωγράφου Ντζίζλαβ Μπεκσίνσκι, το βραβευμένο αυτό πολωνικό βιογραφικό δράμα. Ο Μπεκσίνσκι είναι ένας ευγενικός και ήρεμος άνθρωπος, ο οποίος υποφέρει από αραχνοφοβία, έχει σκληρές ερωτικές φαντασιώσεις, του αρέσει να ζωγραφίζει δυσάρεστα και δυστοπικά έργα και θέλει μόνο το καλύτερο για την οικογένειά του. Όμως, ο νευρωτικός γιος του δυσκολεύει όλο και περισσότερο την κατάσταση με τις βίαιες εκρήξεις του και τις απειλές να δώσει τέλος στη ζωή του.

Σκηνοθεσία: Γιαν Ματουζίνσκι
Πρωταγωνιστούν: Αντρζέι Σεβερίν, Νταβίντ Ογκρόντνικ, Αλεξάντρα Κονιέτσνα και Αντρζέι Χάιρα

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 23/11-29/11

Δείτε περισσότερα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment