PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες από Πέμπτη 2/11


Πλούσια είναι και αυτή η κινηματογραφική εβδομάδα, με οκτώ νέες ταινίες. Ευφάνταστα θρίλερ, φιλοσοφικές αναζητήσεις, παντοδύναμες απειλές, ασύμβατους έρωτες και σημαντικά ιστορικά πρόσωπα και γεγονότα.

«Ο φόνος του ιερού ελαφιού»

Το θρίλερ απέσπασε βραβείο σεναρίου –υπογράφουν οι Γιώργος Λάνθιμος και Ευθύμης Φιλίππου- στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών. Ένας διαπρεπής καρδιοχειρουργός και ευτυχισμένος οικογενειάρχης αναπτύσσει μια φιλική και προστατευτική σχέση με έναν 16άχρονο που είναι ορφανός από πατέρα. Τα πράγματα παίρνουν ολέθρια τροπή, όταν τον συστήνει στην οικογένειά του, καθώς ο νεαρός τον υποχρεώνει να επιλέξει ανάμεσα σε μια ακραία θυσία και στον κίνδυνο να χάσει τα πάντα.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Λάνθιμος
Πρωταγωνιστούν: Νικόλ Κίντμαν, Κόλιν Φάρελ, Αλίσια Σίλβερστοουν, Μπάρι Κέογκαν, Ράφι Κάσιντι, Μπιλ Καμπ και Σάνι Σούλιτς

«Thor: Ragnarök» (Thor 3) – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Τρίτη ταινία επιστημονικής φαντασίας της Marvel με τις περιπέτειες του Νορβηγού σούπερ ήρωα. Αυτήν τη φορά, ο Thor είναι φυλακισμένος στην άλλη άκρη του σύμπαντος, χωρίς να έχει στη διάθεσή του το τρομερό του σφυρί, και πρέπει να νικήσει τον χρόνο, για να επιστρέψει στον πλανήτη του και να σταματήσει την καταστροφή του από μια νέα παντοδύναμη απειλή.

Σκηνοθεσία: Τάικα Γουατίτι
Πρωταγωνιστούν: Τοντ Χίντλεστον, Κρις Χέμσγουορθ, Ίντρις Έλμπα, Μπένεκτικ Κάμπερμπατς, Κέιτ Μπλάνσετ, Καρλ Έρμπαν, Τέσα Τόμπσον, Άντονι Χόπκινς, Τζεφ Γκόλντμπλαμ και Μαρκ Ραφάλο

«Τι συνέβη στη Δευτέρα»

Το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, μας μεταφέρει στο 2073, όπου, λόγω του υπερπληθυσμού και της πείνας, οι κυβερνήσεις υποχρεώνουν τις οικογένειες να κάνουν μόνο ένα παιδί. Διαρκώς καταζητούμενες από το Τμήμα Κατανομής Παιδιών, επτά πανομοιότυπες αδελφές ζουν μία κρυφή ζωή, χρησιμοποιώντας μία ταυτότητα. Τα ονόματά τους είναι Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, και κάθε μία μπορεί να βγει στον έξω κόσμο μόνο μία φορά την εβδομάδα. Όλα πηγαίνουν καλά, μέχρι τη μέρα που η Δευτέρα δεν επιστρέφει στο σπίτι.

Σκηνοθεσία: Τόμι Βίρκολα
Πρωταγωνιστούν: Νούμι Ραπάς, Γκλεν Κλόουζ, Γουίλεμ Νταφόε, Μαρουάν Κενζάρι, Κρίστιαν Ρούμπεκ, Πολ Σβέρε Χάγκεν, Κλάρα Ριντ και Ρόμπερτ Βάγκνερ

«Success story» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Ένας «άνισος» έρωτας δύο κόσμων που δύσκολα εφάπτονται ξεκινά κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, όταν ένας ψυχίατρος και συγγραφέας ερωτεύεται μία φιλόδοξη ηθοποιό. Όμως, σύντομα, οι αυταπάτες και των δύο ματαιώνονται και τα παιχνίδια εξουσίας που διαδέχονται το αρχικό πάθος τους κάνουν να φτάσουν στα όριά τους.

Σκηνοθεσία: Νίκος Περάκης
Πρωταγωνιστούν: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Φιόνα Γεωργιάδη, Πάνος Μουζουράκης, Τόνια Σωτηροπούλου, Τζένη Θεωνά, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Βάσω Καβαλιεράτου, Αννίτα Κούλη, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Νάσος Παπαργυρόπουλος και Ηλίας Βαλάσης

«Σημαδεμένες καρδιές»

Βασισμένο στο έργο του ποιητή Μαξ Μπλέτσερ, το ρουμανικό δράμα εποχής μας μεταφέρει στο 1937, στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, όπου βρίσκεται για θεραπεία μιας σοβαρής ασθένειας ένας νεαρός συγγραφέας. Διαβάζοντας, γράφοντας, καπνίζοντας, πίνοντας και φλερτάροντας, εξοικειώνεται με τη μελαγχολία της νέας του πραγματικότητας και ανακαλύπτει ότι υπάρχει ακόμα μια ζωή που πρέπει να ζήσει στο έπακρο.

Σκηνοθεσία: Ράντου Ζούντε
Πρωταγωνιστούν: Λουσιάν Ρους, Ιβάνα Μλαντένοβιτς, Ιλίνκα Χαρνούτ και Σερμπάν Πάβλου

«Νάνος στο σπίτι» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Στην καναδική κωμωδία κινουμένων σχεδίων, ένα κορίτσι, που αναγκάζεται να ζήσει με τη μητέρα του σε ένα ετοιμόρροπο σπίτι γεμάτο διακοσμητικούς νάνους κήπου, ανακαλύπτει ένα τρομακτικό μυστικό. Οι νάνοι είναι ζωντανοί και προστατεύουν τον πλανήτη από τα απειλητικά Τρογκς, τα οποία έχουν εισβάλει στο σπίτι, μέσω μίας πύλης από άλλη διάσταση.

Σκηνοθεσία: Πίτερ Λεπενιότης και Σέλι Σενόι

«Mimosas»

Το δράμα είναι εμπνευσμένο από τα ταξίδια του σκηνοθέτη στη μαροκινή έρημο και από τον Σουφισμό, που καταπιάνεται με μία φυσική και μεταφυσική αναζήτηση, απέσπασε το Βραβείο της Εβδομάδας Κριτικών στο Φεστιβάλ Καννών 2016. Όλα ξεκινούν, όταν ένα καραβάνι συνοδεύει έναν ετοιμοθάνατο σεΐχη, διασχίζοντας την οροσειρά του Άτλαντα στο Μαρόκο, για να εκπληρώσει την επιθυμία του να ταφεί με τους αγαπημένους του. Όμως, ο σεΐχης πεθαίνει και οι άνθρωποι του καραβανιού, που φοβούνται το πέρασμα ανάμεσα στα βουνά, αρνούνται να τον πάνε στον προορισμό του. Τότε, δύο κλέφτες, εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση, προσποιούνται πως ξέρουν τον δρόμο και υπόσχονται να εκπληρώσουν την επιθυμία του αποθανόντα. Την ίδια στιγμή, σε ένα παράλληλο σύμπαν, ένας άνδρας είναι ο επίλεκτος, που θα ταξιδέψει στα βουνά με μια αποστολή: να βοηθήσει αυτό το αυτοσχέδιο καραβάνι.

Σκηνοθεσία: Αχμέντ Χαμούντ
Πρωταγωνιστούν: Αχμέντ Χαμούντ, Σακίμπ Μπεν Ομάρ, Σαΐντ Αγκλί, Ικράμ Ανζουλί και Αχμέντ Ελ Οτεμανί

«Όταν ο Μαρξ συνάντησε τον Ένγκελς»

Μια φιλία που άλλαξε τον κόσμο αποτυπώνεται στη βιογραφική ταινία. Ο 26άχρονος Καρλ Μαρξ παίρνει τον δρόμο της εξορίας με τη σύζυγό του. Στο Παρίσι του 1844, συναντούν τον νεαρό Φρίντριχ Ένγκελς, γιο εργοστασιάρχη, που έχει μελετήσει και βιώσει από κοντά τις απαρχές του προλεταριάτου στην Αγγλία και προσφέρει στον Μαρξ το κομμάτι που του έλειπε, για να σχηματίσει το νέο του όραμα για τον κόσμο. Προερχόμενοι από καλές οικογένειες, οι δύο αυτοί ιδιοφυείς και θρασείς νεαροί, μαζί, ενάντια στη λογοκρισία και τις αστυνομικές εφόδους, παρά τις εξεγέρσεις και τις πολιτικές αναταραχές, θα συμβάλουν καταλυτικά στη γέννηση του εργατικού κινήματος.

Σκηνοθεσία: Ραούλ Πεκ
Πρωταγωνιστούν: Ογκούστ Ντιλ, Στεφάν Κοναρσκέ, Βίκι Κριπς, Ολιβιέ Γκουρμέ και Χάνα Στιλ

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 2/11-8/11

Δείτε περισσότερα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment