PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες από Πέμπτη 14/9


Έξι νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες. Στα πλάνα που θα φωτίσουν τις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα, βαθιά κρυμμένα μυστικά έρχονται στο φως, μια γνώριμη δαιμονισμένη κούκλα ζωντανεύει ξανά, μια κοπέλα αποδεσμεύεται από την επιρροή του δυσλειτουργικού πατέρα της, μία απρόσμενη φιλία προκαλεί αντιδράσεις, ένας άβουλος νέος αναγκάζεται να πάρει αποφάσεις και ένα ζευγάρι αναζητεί χώρο για να χαρεί ανενόχλητο τον έρωτά του.

«Ένα κάποιο τέλος»

Αποτελώντας διασκευή του βραβευμένου με Booker ομώνυμου βιβλίου του Τζούλιαν Μπαρνς, το δράμα αφηγείται την ιστορία ενός άνδρα, ο οποίος ζει μια απομονωμένη και ήσυχη ζωή, μέχρι τη στιγμή που βαθιά κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν του έρχονται στην επιφάνεια και τον αναγκάζουν να αναλογιστεί τα λάθη που έκανε ως νέος, την αλήθεια για την πρώτη του αγάπη και τις συνέπειες των αποφάσεών του.

Σκηνοθεσία: Ρίτες Μπάτρα
Πρωταγωνιστούν: Σαρλότ Ράμπλινγκ, Τζιμ Μπρόντμπεντ και Έμιλι Μόρτιμερ

«Annabelle: Creation»

Τρία χρόνια μετά το επιτυχημένο της ντεμπούτο που έκανε 257 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις σε όλο τον κόσμο, η σατανική κούκλα Άναμπελ επιστρέφει μέσα από το μεταφυσικό θρίλερ τρόμου. Αρκετά χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της μικρής τους κόρης, ένας κουκλοποιός και η σύζυγός του καλωσορίζουν στο σπίτι τους μια καλόγρια και μια ομάδα κοριτσιών από ένα κατεστραμμένο ορφανοτροφείο της περιοχής. Όμως, το δαιμονισμένο κατασκεύασμα του κουκλοποιού καραδοκεί.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Σάντμπεργκ
Πρωταγωνιστούν: Άντονι ΛαΠάλια, Μιράντα Ότο, Στέφανι Σίγκμαν, Τάλιθα Μπέιτμαν, Λούλου Γουίλσον, Φιλίπα Αν Κούλτχαρντ και Γκρέις Φούλτον

«Γυάλινο κάστρο»

Βιογραφικό δράμα που βασίζεται στην αληθινή ιστορία, που κατέγραψε στα μπεστ σέλερ απομνημονεύματά της η Τζάνετ Γουόλς, και περιγράφει τις περιπέτειες μιας εκκεντρικής, αλλά σφιχτά δεμένης οικογένειας. Κεντρική ηρωίδα είναι μια νέα γυναίκα, η οποία, επηρεασμένη από τον ενθουσιώδη και άγριο χαρακτήρα τού δυσλειτουργικού πατέρα της, καταφέρνει με ακλόνητη αποφασιστικότητα να χτίσει μια επιτυχημένη ζωή με τους δικούς της κανόνες.

Σκηνοθεσία: Ντεστίν Ντανιέλ Κρετόν
Πρωταγωνιστούν: Μπρι Λάρσον, Γούντι Χάρελσον, Ναόμι Γουότς, Μαξ Γκρίνφιλντ και Σάρα Σνουκ

«Βικτώρια και Αμπντούλ»

Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Σραμπανί Μπασού, η ιστορική βιογραφική ταινία, ξετυλίγει την απρόσμενη φιλία, που αναπτύχθηκε ανάμεσα στη γηραιά βασίλισσα της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, Βικτώρια, κι έναν Ινδό υπηρέτη της. Καθώς οι δυο τους έρχονται κοντά, μέσα από τη δική του ματιά, η βασίλισσα αρχίζει να βλέπει τον κόσμο με άλλη οπτική και τον χρίζει έμπιστο δάσκαλο και πνευματικό της σύμβουλο, εξοργίζοντας τον κύκλο της.

Σκηνοθεσία: Στίβεν Φρίαρς
Πρωταγωνιστούν: Τζούντι Ντενς, Ολίβια Γουίλιαμς, Μάικλ Γκαμπόν, Αλί Φαζάλ και Αντέλ Αχτάρ

«Η ιστορία του Hedi»

Βραβευμένο σε τρία Φεστιβάλ, το δράμα μας ταξιδεύει στην Τυνησία, όπου ένας άβουλος νεαρός άνδρας ακολουθεί μια προδιαγεγραμμένη πορεία ζωής, αφήνοντας τη μητέρα του να κανονίσει τον γάμο του. Όμως, σε ένα επαγγελματικό ταξίδι, ερωτεύεται παθιασμένα μια εξωστρεφή και πρόσχαρη κοπέλα. Ενώ οι προετοιμασίες του γάμου προχωρούν ταχύτατα, θα αναγκαστεί, επιτέλους, να πάρει ο ίδιος μια απόφαση για τον εαυτό του.

Σκηνοθεσία: Μοχάμεντ Μπεν Ατία
Πρωταγωνιστούν: Ματζίντ Μαστούρα, Ριμ Μπεν Μεσαούντ και Σαμπάχ Μπουζουίτα

«Πικαδέρο»

Με περισσότερα από οκτώ βραβεία σε διεθνή Φεστιβάλ, η γλυκόπικρη ισπανική κομεντί για την Ισπανία και την Ευρώπη του σήμερα και για την απογοήτευση της νέας γενιάς παρακολουθεί τις «αποτυχημένες» προσπάθειες δύο νέων να βρουν έναν χώρο, για να ζήσουν τον έρωτά τους. Άφραγκοι, αδυνατώντας να βρουν δικό τους σπίτι λόγω ανεργίας και χωρίς να μπορούν να περάσουν χρόνο μόνοι τους ούτε στα σπίτια των γονιών τους, αναγκάζονται να καταφύγουν σε δημόσιους χώρους, όπου πηγαίνουν οι εραστές που δεν έχουν δικό τους σπίτι.

Σκηνοθεσία: Μπεν Σάροκ
Πρωταγωνιστούν: Γιοσέμπα Ουσαμπιάγκα, Μπάρμπαρα Γκενάγκα

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 14/9-20/9

Δείτε περισσότερα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment