PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες από Πέμπτη 13/7


Τέσσερις νέες ταινίες προβάλλονται στις αίθουσες από σήμερα. Μία φονική μάχη μεταξύ ανθρώπων και πιθήκων, ένα πείραμα που ξεπερνά κάθε όριο προσωπικής ελευθερίας, ένας αγωνιώδης αποκλεισμός και μία αναγκαστική φιλοξενία ξετυλίγονται στις ταινίες αυτής της εβδομάδας.

«Ο πλανήτης των πιθήκων: Η σύγκρουση»

Στο τρίτο κεφάλαιο της εξαιρετικά επιτυχημένης σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας που βασίστηκε στο βιβλίο του Πιερ Μπουλ, «Ο πλανήτης των πιθήκων», ξεσπά μία επική μάχη μεταξύ πιθήκων και ανθρωπότητας, που θα κρίνει τα πάντα στον πλανήτη, o Σίζαρ και οι πίθηκοι μπλέκονται σε έναν φονικό πόλεμο με έναν στρατό ανθρώπων, υπό την ηγεσία ενός αδίστακτου συνταγματάρχη. Μετά τις ανυπολόγιστες απώλειες των πιθήκων, ο Σίζαρ παλεύει με τα πιο σκοτεινά του ένστικτα και ξεκινά μία προσωπική αναζήτηση, ώστε να εκδικηθεί για το είδος του.

Σκηνοθεσία: Ματ Ριβς
Πρωταγωνιστούν: Άντι Σέρκις, Γούντι Χάρελσον, Τόμπι Κέμπελ, Τζούντι Γκριρ και Στιβ Ζαν

«Ο κύκλος»

Το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, βασίζεται στο μπεστ σέλερ του Ντέιβ Έγκερς για τη ζωή στην εποχή των social media. Ηρωίδα του είναι μία κοπέλα, που προσλαμβάνεται στη μεγαλύτερη και πιο ισχυρή εταιρεία τεχνολογίας και social media στον κόσμο και πείθεται να συμμετάσχει σε ένα επαναστατικό πείραμα, που ξεπερνά τα όρια της ιδιωτικότητας, της ηθικής και, τελικά, κάθε προσωπικής ελευθερίας. Η συμμετοχή της στο πείραμα και κάθε απόφαση που λαμβάνει επηρεάζουν το μέλλον και τις ζωές των φίλων της, της οικογένειάς της, αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Πόνσολντ
Πρωταγωνιστούν: Έμα Γουάτσον, Τομ Χανκς, Τζον Μπογιέγκα και Μπιλ Πάξτον

«Το μπαρ»

Με πολύ μαύρο χιούμορ, αγωνία και ανατροπές, το ισπανικό θρίλερ εκτυλίσσεται σε ένα μπαρ, όπου βρίσκονται παγιδευμένοι μερικοί άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι. Κανείς δεν ξέρει πώς βρέθηκαν εκεί και, κυρίως, γιατί δεν μπορούν να βγουν έξω.

Σκηνοθεσία: Άλεξ Ντε Λα Ιγκλέσια
Πρωταγωνιστούν: Μπλάνκα Σουάρες, Μάριο Κασάς, Κάρμεν Μάκι και Τερέλε Πάβεζ

«Βρε καλώς τους!»

Οι δημιουργοί της γαλλικής κωμωδίας – φαινόμενο, «Θεέ μου, τι σου κάναμε;», επιστρέφουν με μία νέα κωμωδία. Ένας γνωστός διανοούμενος με αριστερές πεποιθήσεις υποστηρίζει την ανάγκη να προσφέρουμε άσυλο σε όσους το χρειάζονται. Όταν, σε ένα talk show, στριμώχνεται από τον παρουσιαστή για το πρόβλημα των Ρομά, αναγκάζεται να δεχτεί μια πρόκληση: να ανοίξει το πολυτελές σπίτι του και να τους φιλοξενήσει.

Σκηνοθεσία: Φιλίπ Ντε Σοβερόν
Πρωταγωνιστούν: Κριστιάν Κλαβιέ, Άρι Αμπιτάν και Έλσα Ζίλμπερσταϊν

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 13/7-19/7

Δείτε περισσότερα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment