PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες από Πέμπτη 22/6


Το κωμικό στοιχείο, σε διάφορες εκφάνσεις του, κυριαρχεί στο κινηματογραφικό τοπίο, συνοδευόμενο από επιστημονική φαντασία, στις πέντε νέες ταινίες αυτής της εβδομάδας που προβάλλονται στις κινηματογραφικές αίθουσες.

«Κάποτε στην Καλιφόρνια»

Ήρωας της κωμωδίας είναι ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ. Όταν μία πολύ επικίνδυνη συμμορία καταφέρνει να του κλέψει τον αγαπημένο του σκύλο, όλος ο κόσμος του καταρρέει. Καθώς είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τον ξαναβρεί, μία σειρά από τρελές συμπτώσεις τον οδηγούν στο να κάνει «θελήματα» για την εν λόγω συμμορία, ενώ τον κυνηγούν δύο αιμοδιψή αδέλφια, τα τσιράκια ενός τοκογλύφου και πολλοί ακόμη ιδιόμορφοι χαρακτήρες.

Σκηνοθεσία: Ρομπ και Μαρκ Κάλλεν
Πρωταγωνιστούν: Μπρους Γουίλις, Τζον Γκούντμαν, Τζέισον Μαμόα

«Εκδίκηση με στιλ»

Στην κωμωδία, που αποτελεί remake της ομώνυμης ταινίας του 1979, τρεις ηλικιωμένοι αδελφικοί φίλοι, αποφασίζουν να ξεστρατίσουν για πρώτη φορά στη ζωή τους, και να πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα την τράπεζα που έφαγε τα χρήματα της σύνταξής τους.

Σκηνοθεσία: Ζακ Μπραφ
Πρωταγωνιστούν: Μάικλ Κέιν, Μόργκαν Φρίμαν, Άλαν Άρκιν, Ματ Ντίλον

«Ευαίσθητες χορδές»

Εστιάζοντας σε όλα όσα δεν βλέπουμε με τα μάτια, αλλά με την καρδιά, η ευαίσθητη γαλλική κωμωδία ξετυλίγει την ιστορία ενός κοριτσιού, που είναι αφοσιωμένο στο σχολείο και το βιολοντσέλο. Όταν αρχίζει να χάνει σιγά σιγά την όραση του, προσπαθεί να το κρύψει από όλους. Τότε, γνωρίζει ένα αγόρι, που αντιμετωπίζει δυσκολίες στο σχολείο, και αποφασίζει να το βοηθήσει, με τη συμφωνία να τη βοηθήσει κι εκείνο να κρύψει το μυστικό της, για να καταφέρει να περάσει τις εξετάσεις στο ωδείο.

Σκηνοθεσία: Μισέλ Μπουζενά
Πρωταγωνιστούν: Σαρλ Μπερλίνγκ, Φλοράνς Γκερίν, Πασκάλ Ελμπέ, Αλί Βαγιό και Ζαν Στακ Ντι Πακ.

«Με τον μπαμπά ή τη μαμά 2»

Στο δεύτερο μέρος της γαλλικής κωμωδίας, οι γονείς έχουν χωρίσει πλέον οριστικά και έχουν βρει νέους συντρόφους. Όμως, τα παιδιά τους θέλουν να τους δουν ξανά μαζί και τους υποχρεώνουν να προσπαθήσουν να τα ξαναβρούν.

Σκηνοθεσία: Μαρτίν Μπουρουγιόν
Πρωταγωνιστούν: Λοράντ Λαφίτ, Μαρίν Φουά

«Transformers 5: Ο τελευταίος ιππότης»

Με σκηνοθέτη τον Μάικλ Μπέι και εκτελεστικό παραγωγό τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, βασίζεται στα παιχνίδια Transformers της Hasbro. Στο πέμπτο μέρος της σειράς ταινιών, οι άνθρωποι και τα Transformers βρίσκονται σε πόλεμο. Το κλειδί για τη σωτηρία του μέλλοντος της ανθρωπότητας βρίσκεται θαμμένο στα μυστικά του παρελθόντος, στην άγνωστη ιστορία των Transformers στη Γη.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Μπέι
Πρωταγωνιστούν: Μαρκ Γουόλμπερκ, Άντονι Χόπκινς, Στάνλεϊ Τούτσι, Λόρα Χάντοκ, Τζος Ντιχαμέλ και Σαντιάγκο Καμπρέρα

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 22/6-28/6

Δείτε περισσότερα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment