PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες από Πέμπτη 8/6


Η εξερεύνηση μίας μυστηριώδους πόλης, οι περιπέτειες μιας ανίκητης αμαζόνας, η σύγκρουση δύο φυλών εξαιτίας ενός έρωτα, η ξεχωριστή φροντίδα ενός παράλυτου ανθρώπου, η δράση ενός ρεαλιστικού υπερήρωα και η προσπάθεια ενός τσιγκούνη να κρύψει το ελάττωμά του ξεδιπλώνονται στα πλάνα των ταινιών στις ταινίες αυτής της εβδομάδας.

«Η χαμένη πόλη του Z»

Βασισμένη στο μπεστ σέλερ του Ντέιβιντ Γκραν, «The lost city of Z: A tale of deadly obsession in the Amazon», η βιογραφική περιπέτεια αφηγείται την ιστορία του Βρετανού εξερευνητή Πέρσι Φόσετ, ο οποίος, τη δεκαετία του 1920, εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια της αναζήτησης μίας μυστηριώδους πόλης στον Αμαζόνιο.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γκρέι
Πρωταγωνιστούν: Τσάρλι Χάναμ, Ρόμπερτ Πάτινσον, Σιένα Μίλερ

«Wonder Woman»

Η πριγκίπισσα των Αμαζόνων, Νταϊάνα, μεγαλώνει σε έναν προστατευμένο κόσμο, έναν παράδεισο. Όταν στις ακτές του νησιού της φτάσει ένας αμερικανός πιλότος μεταφέροντας φρικιαστικές ιστορίες από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο που μαίνεται, η Νταϊάνα θα αποφασίσει να εγκαταλείψει το νησί όπου μεγάλωσε και να βοηθήσει την ανθρωπότητα.

Σκηνοθεσία: Πάτι Τζένκινς
Πρωταγωνιστούν: Γκαλ Γκαντότ, Κρις Πάιν, Ρόμπιν Ράιτ, Ντέιβιντ Θιούλις

«Tanna»

Κάπου στο Νότιο Ειρηνικό, η Βάβα, ένα νεαρό κορίτσι μίας από τις τελευταίες παραδοσιακές φυλές στην Τάννα, ερωτεύεται τον εγγονό του αρχηγού, το Νταΐν. Ο διαφυλετικός πόλεμος κλιμακώνεται και το ζευγάρι προσπαθεί να ξεφύγει, να ζήσει ευτυχισμένο κάπου μακριά. Πρέπει ωστόσο να επιλέξουν ανάμεσα σε αυτό που λέει η καρδιά τους και το μέλλον των φυλών τους. Η ταινία υπήρξε υποψήφια για Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας.

Σκηνοθεσία: Μάρτιν Μπάτλερ, Μπέντλι Ντιν
Πρωταγωνιστούν: Μουνγκάου Ντάιν, Μαρί Βάβα, Μαρσελίν Ροφίτ

«Λατίνοι και άθικτοι»

https://www.youtube.com/watch?v=IgBOwuspYlM

Αργεντίνικη συγκινητική κωμωδία, ένας ευκατάστατος επιχειρηματίας, που, ύστερα από ένα ατύχημα, μένει τετραπληγικός, αναζητεί βοηθό για να τον φροντίζει. Παρά τις αντιρρήσεις του οικογενειακού του περιβάλλοντος, επιλέγει έναν άντρα, ο οποίος δεν έχει τα απαραίτητα προσόντα για αυτήν τη δουλειά, αφού είναι απλώς ένας βοηθός κηπουρού. Όμως είναι ο μόνος, που δεν του φέρεται με οίκτο. Έτσι, τον κάνει να χαμογελάσει πάλι και να βρει ξανά νόημα στη ζωή, απολαμβάνοντας τις μικρές καθημερινές χαρές.

Σκηνοθεσία: Μάρκος Καρνεβάλε
Πρωταγωνιστούν: Όσκαρ Μαρτίνες, Ροντρίγκο ντε λα Σέρνα, Κάρλα Πέτερσον

«Με λένε Τζιγκ»

Ο Έντσο, ένας μικροκακοποιός αναπτύσσει υπερδυνάμεις μετά από ένα παράξενο ατύχημα. Αποφασίζει να χρησιμοποιείσει το γεγονός προς όφελός του και να γίνει σούπερ εγκληματίας. Ώσπου γνωρίζει την Αλέσια, η οποία τον ταυτίζει με τον δημοφιλή χαρακτήρα των ιαπωνικών κινουμένων σχεδίων, Τζιγκ το Ρομπότ. Ο Έντσο θα θελήσει να την προστατεύσει και θα αντιμετωπίσει νέους εχθρούς. Χιούμορ, μπόλικα εφέ, μια ανθρώπινη και πρωτότυπη ματιά χαρακτηρίζουν την ταινία, η οποία κέρδισε επτά βραβεία David di Donatello.

Σκηνοθεσία: Γκαμπριέλε Μαϊνέτι
Πρωταγωνιστούν: Κλαούντιο Σανταμαρία, Λούκα Μαρινέλι, Ιλένια Παστορέλι

«Ο αρχιτσιγκούνης»

Γαλλική κωμωδία που ξετυλίγει την ιστορία ενός τσιγκούνη, που βρίσκει το νόημα της ζωής στην αποταμίευση και έχει οργανώσει ανάλογα την καθημερινότητά του. Οι ισορροπίες του ανατρέπονται, όταν ερωτεύεται μια γοητευτική γυναίκα, αλλά και από την εμφάνιση της κόρη του, την ύπαρξη της οποίας αγνοούσε. Η προσπάθειά του να κρύψει την τσιγκουνιά του τον οδηγεί σε μεγάλες γκάφες.

Σκηνοθεσία: Φρεντ Καβαγιέ
Πρωταγωνιστούν: Ντάνι Μπουν, Λοράνς Αρνέ, Νοεμί Σμιντ

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 8/6-14/6

Δείτε περισσότερα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment