PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Οι νέοι χώροι στάθμευσης στο κέντρο του Περιστερίου!


Πολλές φορές η απερισκεψία κάποιων ανθρώπων σε κάνει να θες να αντιδράσεις άσχημα ειδικά όταν επιλέγουν να δημιουργήσουν τις δικές τους θέσεις στάθμευσης σε διάφορα σημεία στο Περιστέρι δυσκολεύοντας την διέλευση πεζών και ατόμων με κινητικά προβλήματα.

Σε αυτό το άρθρο θα παρουσιάσουμε με λίγο χιούμορ οδηγούς που ανακαλύπτουν νέες θέσεις parking μέσα στο κέντρο του Περιστερίου που είναι γεγονός ότι συχνά η εύρεση θέσης στάθμευσης είναι θέμα τύχης ειδικά τις μέρες αιχμής.

Αρχικά θα παρουσιάσουμε ένα παρκάρισμα πάνω σε πεζοδρόμιο της Αιμιλίου Βεάκη που αποτελεί αξιοπρόσεκτη έμπνευση του συγκεκριμένου οδηγού μιας και αποφάσισε εκείνη τη στιγμή ότι για να κάνει τη δουλειά του, θα παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο. Ευτυχώς που άφησε και λίγο χώρο στους πεζούς για να περνάνε.

Το δεύτερο περιστατικό που θα παρουσιάσουμε έρχεται από τον πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως όπου εκεί συναντάμε αρκετές φορές συμβάντα που δείχνουν αγένεια και απροσεξία των οδηγών. Τα κυριότερα αφορούν την αδιαφορία αρκετών οδηγών για τις διαβάσεις και θέσεις αναπήρων. Δεν είναι λίγες οι φορές που θα υπάρχει παρκαρισμένο όχημα σε αυτές τις θέσεις. Επίσης τραγικό είναι και το γεγονός ότι ενώ η Αντιστάσεως αποτελεί πεζόδρομο, συνεχώς κυκλοφορούν μηχανές μεγάλου και μικρού κυβισμού αναγκάζοντας τους περαστικούς να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα.

Είναι απορίας άξιο το γιατί όλοι αυτοί οι οδηγοί δεν τηρούν τα προσχήματα διευκολύνοντας τους συνανθρώπους τους που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα αλλά και τους πεζούς, παρκάροντας τα αυτοκίνητα τους σε μια καθορισμένη θέση στάθμευσης. Δυστυχώς δεν έχουν την ανάλογη παιδεία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment