PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 5/4


Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα, περιλαμβάνει πέντε νέες ταινίες και μια περιπέτεια κινουμένων σχεδίων. Πέντε ταξιτζήδες αφηγούνται τις συγκλονιστικές τους ιστορίες, μια οικογένεια αναγκάζεται να ζει στην απόλυτη σιωπή, ένα παιχνίδι ακροβατεί στα όρια της πραγματικότητας και της φαντασίας, μια απαγωγή ταράζει μια κλειστή κοινότητα, μια ηθοποιός ταυτίζεται με τον χαρακτήρα που υποδύεται και ένα πονηρό κουνέλι ανακαλύπτει πού πραγματικά ανήκει.

 

«Ιστορίες μιας νύχτας»

Το σπονδυλωτό κοινωνικό δράμα κάνει μια νυχτερινή διαδρομή στη Βουλγαρία της κρίσης, της διαφθοράς, της πίστης και της ελπίδας, όπου πέντε ταξιτζήδες και οι επιβάτες τους κινούνται μέσα στη νύχτα, ξετυλίγοντας ο καθένας τη δική του συγκλονιστική ιστορία και ανακαλύπτοντας το μέλλον του.

Σκηνοθεσία: Στέφαν Κομαντάρεφ
Πρωταγωνιστούν: Βασίλ Μπάνοφ, Ιβάν Μπάρνεφ, Άσεν Μπλατέτσκι και Στέφαν Ντενολιούμποφ

 

«Ένα ήσυχο μέρος» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Η νεκρική σιγή είναι η μόνη σωτηρία, στο θρίλερ τρόμου, με τον ίδιο και την Έμιλι Μπλαντ. Η ταινία μάς μεταφέρει σε έναν μετα – αποκαλυπτικό κόσμο που είναι γεμάτος τέρατα, τα οποία είναι υπερευαίσθητα στον παραμικρό θόρυβο και καταδιώκουν οτιδήποτε κάνει τον οποιονδήποτε ήχο. Καθώς καραδοκούν, μια τετραμελής οικογένεια αναγκάζεται να ζει στην απόλυτη σιωπή, προκειμένου να επιβιώσει. Οι μέρες περνούν και η απειλή πλησιάζει όλο και περισσότερο. Ακόμα και μια ανάσα μπορεί να σημάνει το τέλος.

Σκηνοθεσία: Τζον Κραζίνσκι
Πρωταγωνιστούν: Έμιλι Μπλαντ, Τζον Κραζίνσκι, Νόα Τζουπ και Μίλισεντ Σίμοντς

 

«Game night» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Οι ήρωες, της αστυνομικής κωμωδίας δράσης και μυστηρίου, παίρνουν μέρος σε ένα παιχνίδι, που θα αποδειχθεί είτε το πιο διασκεδαστικό, είτε το τελευταίο της ζωής τους. Πιστοί στο εβδομαδιαίο ραντεβού τους για επιτραπέζια παιχνίδια με φίλους, καλούνται να πάρουν μέρος σε ένα διαφορετικό παιχνίδι μυστηρίου, γεμάτο δολοφονίες, κακοποιούς και ομοσπονδιακούς πράκτορες. Όταν κάποιοι ένοπλοι εισβάλλουν στο σπίτι, όλοι εντυπωσιάζονται από το πόσο καλά είναι σκηνοθετημένο. Ή μήπως δεν είναι;

Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Γκόλντσταϊν και Τζον Φράνσις Ντέιλι
Πρωταγωνιστούν: Τζέισον Μπέιτμαν, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Μπίλι Μάγκνουσεν, Σάρον Χόργκαν, Λαμόρν Μόρις, Τζέσι Πλέμονς, Κάιλι Μπάνμπερι και Μάικλ Σίριλ Κρέιτον

 

«Οι δικοί μου άνθρωποι»

Βασισμένο σε πραγματική ιστορία, το ρωσικό δράμα, που απέσπασε το Βραβείο Διεθνούς Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου στο τμήμα «Ένα Κάποιο Βλέμμα» του Φεστιβάλ Καννών 2017, είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του νεαρού σκηνοθέτη και μαθητή του Αλεξάντερ Σοκούροφ. Η ταινία μας μεταφέρει στο 1998, στους πρόποδες του Καυκάσου, στη Ρωσία, όπου ένα νεαρό ζευγάρι χάνεται και η οικογένεια του αγοριού βρίσκει ένα σημείωμα για λύτρα. Στην κλειστή κοινότητα Εβραίων, όπου ζουν, η ανάμειξη της αστυνομίας είναι εκτός συζήτησης. Πώς θα καταφέρει η οικογένεια να συγκεντρώσει τα χρήματα, για να τους σώσει;

Σκηνοθεσία: Καντεμίρ Μπαλάγκοβ
Πρωταγωνιστούν: Άτρεμ Κίπιν, Όλγα Ντραγκούνοβα, Βενιαμίν Κατς, Ντάρια Ζόβναρ και Ναζίρ Ζούκοφ

 

«Barbara»

Με εννέα υποψηφιότητες στα βραβεία Σεζάρ και το Βραβείο Ποιητικής Αφήγησης στο τμήμα «Ένα Κάποιο Βλέμμα» του 70ού Φεστιβάλ Καννών, το γαλλικό βιογραφικό δράμα είναι το πορτραίτο της αινιγματικής, πολύπλευρης και γοητευτικής Μπάρμπαρα, μια ονειρική βιογραφία της μυστηριώδους αυτής τραγουδίστριας, είκοσι χρόνια μετά τον θάνατό της. Μια ηθοποιός πρόκειται να υποδυθεί την Μπάρμπαρα σε μια ταινία, της οποίας τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σύντομα. Καθώς δουλεύει τον χαρακτήρα της, τα τραγούδια και τις μελωδίες της, τη μίμηση των κινήσεων και τα λόγια της, ο χαρακτήρας μεγαλώνει μέσα της και την καταλαμβάνει, ώσπου κανείς δεν μπορεί να ξεχωρίσει την ηθοποιό από τον χαρακτήρα.

Σκηνοθεσία: Ματιέ Αμαλρίκ
Πρωταγωνιστούν: Ζαν Μπαλιμπάρ, Ματιέ Αμαλρίκ, Ρολάν Ρομανελί

 

«Οι φύλακες του χρυσού αυγού»

Έχοντας κερδίσει το βραβείο καλύτερης παιδικής ταινίας στα Φεστιβάλ Μονάχου και Ζυρίχης, η περιπέτεια κινουμένων σχεδίων βασίζεται σε ένα κλασικό γερμανικό παιδικό βιβλίο που μιλάει για τη δύναμη της φιλίας, του ομαδικού πνεύματος, της πίστης και του θάρρους. Ήρωας της είναι ένα πονηρό κουνέλι, το οποίο παγιδεύεται σε μια απομονωμένη Σχολή Πασχαλινών Κουνελιών, που βρίσκεται στο δάσος, και απειλείται από μια συμμορία αλεπούδων, η οποία έχει σκοπό να κλέψει το πολύτιμο χρυσό αυγό και να καταστρέψει το Πάσχα. Όταν γνωρίζει ένα γλυκό κορίτσι, αποφασίζει να βοηθήσει τους καινούργιους του φίλους, μαθαίνοντας από μια σοφή κυρία τα μυστικά των κουνελιών του Πάσχα. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να σώσουν το Πάσχα, και, στην πορεία, εκείνος θα συνειδητοποιήσει πού πραγματικά ανήκει.

Σκηνοθεσία: Ούτε φον Μούντσοου – Πολ

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 5/4-11/4

Δείτε περισσότερα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment