PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 3/5


Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα, περιλαμβάνει επτά νέες ταινίες. Μια γυναίκα παραμένει μυστηριωδώς ανώνυμη σε ένα κοντινό μέλλον όπου δεν υπάρχει ιδιωτική ζωή, μία κοπέλα εκδικείται ανελέητα τους βιαστές της, ένας πατέρας κάνει τα πάντα για να βρει τον εξαφανισμένο γιο του, μία γυναίκα θυμάται κάθε στιγμή μιας πολύχρονης αγάπης, μία ιθαγενής ονειρεύεται να μπει στην κοινωνία των λευκών, ένα αθώο παιχνίδι γίνεται θανάσιμο και μια βιοπαλαίστρια δίνει ένα γερό μάθημα σε έναν αλαζόνα γόη.

 

«Το τέλος της ανωνυμίας»

Θέτοντας ερωτήματα για τις ηθικές επιπλοκές της χρήσης της τεχνολογίας και εξερευνώντας τον ρόλο της πληροφορίας και την έλλειψη ιδιωτικότητας στην εποχή των social media, το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας μας μεταφέρει σε ένα κοντινό μέλλον, όπου δεν υπάρχει ιδιωτική ζωή ή ανωνυμία. Όλες οι προσωπικές στιγμές καταγράφονται και το έγκλημα φθίνει, αφού οι ζωές όλων καταγράφονται εξονυχιστικά και φορτώνονται σε ένα σύστημα, στο οποίο έχει πρόσβαση η αστυνομία. Στην προσπάθειά του να εξιχνιάσει μια σειρά φόνων, ένας αστυνομικός αντιλαμβάνεται την ύπαρξη μιας μυστηριώδους γυναίκας, η οποία δεν έχει κανένα ψηφιακό αποτύπωμα και είναι αόρατη στο σύστημα. Πρέπει να την εντοπίσει γρήγορα, πριν γίνει ο ίδιος το επόμενο θύμα.

Σκηνοθεσία: Άντριου Νίκολ
Πρωταγωνιστούν: Κλάιβ Όουεν, Αμάντα Σέιφριντ, Κολμ Φιόρε, Μαρκ Ο’ Μπράιαν, Σόνια Γουάλγκερ και Ίντο Γκόλντμπεργκ

 

«Revenge»

Με θέμα το φλέγον ζήτημα της γυναικείας κακοποίησης, το θρίλερ δράσης, σόκαρε κοινό και κριτικούς στα μεγαλύτερα διεθνή κινηματογραφικά Φεστιβάλ. Τρεις πλούσιοι παντρεμένοι άνδρες συναντιούνται για το καθιερωμένο κυνήγι τους στην έρημο. Μόνο που, αυτήν τη φορά, ο ένας φέρνει μαζί και τη σέξι ερωμένη του, την οποία βιάζουν και πετούν σε έναν γκρεμό, για να ξεφύγουν αλώβητοι από όσα έκαναν. Όσο τη θεωρούν νεκρή, εκείνη καταφέρνει να σωθεί και διψασμένη για εκδίκηση, μετατρέπει το κυνήγι τους στο πιο ανελέητο και αιματηρό ανθρωποκυνηγητό.

Σκηνοθεσία: Κοραλί Φαρζάτ
Πρωταγωνιστούν: Ματίλντα Άννα Ίνγκριντ Λουτζ, Κέβιν Τζάνσενς, Γκιγιόμ Μπουσέντ και Βενσάν Κολόμπ

 

«Ο γιος μου»

Στο γαλλικό περιπετειώδες θρίλερ, ένας πατέρας μπαίνει σε σκοτεινά μονοπάτια, για να βρει τον επτάχρονο γιο του, ο οποίος εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια μιας σχολικής εκδρομής στα βουνά.

Σκηνοθεσία: Κριστιάν Καριόν
Πρωταγωνιστούν: Γκιγιόμ Κανέ, Μελανί Λοράν, Ολιβιέ ντε Μπενουά, Αντουάν Χαμέλ και Μοχάμεντ Μπρικά

 

«Ο κύριος και η κυρία Αντελμάν»

Η ταινία αφηγείται μια γλυκόπικρη ιστορία αγάπης που διαρκεί 45 χρόνια, μέσα από τα μάτια μιας γυναίκας, η οποία αναπολεί όλα τα εύκολα και τα δύσκολα, τα καλά και τα κακά που έζησε με τον αγαπημένο της.

Σκηνοθεσία: Νικολά Μπεντός
Πρωταγωνιστούν: Ντοριά Τιλιέρ, Νικολά Μπεντός, Ντενί Πονταλίντες και Πιέρ Αρντιτί

 

«Η καταγωγή των Σάμι»

Το σουηδικό δράμα μας ταξιδεύει στη ρατσιστική Σουηδία της δεκαετίας του 1930. Ηρωίδα του είναι μια δεκατετράχρονη, η οποία ανήκει στη φυλή των Σάμι και ζει στη Λαπωνία, εκτρέφοντας ταράνδους. Στο οικοτροφείο της, γίνονται διάφορες εξετάσεις, μέσω των οποίων αποφασίζεται πότε μπορεί ένας ιθαγενής να εισαχθεί στην κοινωνία των λευκών. Το κορίτσι αρχίζει να ονειρεύεται μια άλλη ζωή. Όμως, για να γίνει αυτό, πρέπει να γίνει κάποια άλλη και να σπάσει όλους τους δεσμούς με την οικογένεια και την κουλτούρα της.

Σκηνοθεσία: Αμάντα Κερνέλ
Πρωταγωνιστούν: Λένε Σεσίλια Σπάροκ, Μία Έρικα Σπάροκ, Μαζ – Ντόρις Ρίμπι και Γιούλιους Φλαϊσάντλερ

 

«Θάρρος ή Αλήθεια;»

Στο θρίλερ τρόμου, το φαινομενικά ακίνδυνο παιχνίδι «Θάρρος ή Αλήθεια» που παίζει μία παρέα φίλων καταλήγει αιματηρό, όταν κάποιος ή κάτι απειλεί θανάσιμα όσους δεν αποφασίζουν να ακολουθήσουν τους κανόνες του και να «τολμήσουν» ή να «πουν την αλήθεια».

Σκηνοθεσία: Τζεφ Γουάντλοου
Πρωταγωνιστούν: Λούσι Χέιλ, Τάιλερ Πόουζι, Βάιολετ Μπιν, Σοφία Άλι και Νόλαν Τζέραρντ

 

«Ζευγάρι με το ζόρι»

Στην αισθηματική κωμωδία, ένας κακομαθημένος πλεϊμπόι πέφτει στη θάλασσα από το γιοτ του και παθαίνει αμνησία. Μια ανύπαντρη εργαζόμενη μητέρα, στην οποία ο δύστροπος και αλαζόνας γόης χρωστά χρήματα, τον βρίσκει τυχαία και τον περιμαζεύει, με σκοπό να τον πείσει ότι είναι ο άνδρας της και πατέρας των παιδιών της.

Σκηνοθεσία: Ρομπ Γκρίνμπεργκ
Πρωταγωνιστούν: Εουχένι Ντερμπέζ, Άννα Φάρις, Εύα Λονγκόρια, Σούζι Κερτζ, Τζον Χάνα, Τζος Σεγκάρα και Μελ Ροντρίγκεζ

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 3/5-9/5

Δείτε περισσότερα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment