PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 25/1


Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα περιλαμβάνει επτά νέες ταινίες. Μια σθεναρή αντίσταση σε ένα οργανωμένο σύστημα διαφθοράς, μία λαβυρινθώδης διάσωση, πολλές αληθινές ιστορίες και η χειρότερη ταινία όλων των εποχών.

 

«Ένας ακέραιος άνθρωπος»

Το κοινωνικό δράμα, αφηγείται την ιστορία ενός οικογενειάρχη, ο οποίος ζει μια ήρεμη ζωή σε ένα χωριό στο Ιράν, εκτρέφοντας χρυσόψαρα. Όταν μια ιδιωτική εταιρεία παίρνει τον έλεγχο της περιοχής και οι πάμπλουτοι μέτοχοί της πιέζουν τους χωρικούς να αφήσουν τη γη και τα σπίτια τους, εκείνος αντιστέκεται μέχρι τελικής πτώσης, μόνος εναντίον ενός οργανωμένου και ισχυρού συστήματος διαφθοράς.

Σκηνοθεσία: Μοχάμαντ Ρασούλοφ
Πρωταγωνιστούν: Ρεζά Αχλαγκιράντ, Σουνταμπέ Μπεϊζαέ και Νασίμ Ανταμπέ

 

«Ο λαβύρινθος: Η τελική δοκιμασία» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Η best seller τριλογία του Τζέιμς Ντάσνερ, «Ο λαβύρινθος», ολοκληρώνεται και στη μεγάλη οθόνη με το τρίτο και τελευταίο μέρος της, μέσα από το θρίλερ φαντασίας. Στο φινάλε της ιστορίας, ο Τόμας αναλαμβάνει να οδηγήσει την ομάδα των Γκλέιντερς, η οποία έχει αποδράσει από τον λαβύρινθο, στην τελευταία και πιο επικίνδυνη αποστολή της. Τα μέλη της, προκειμένου να σώσουν τους φίλους τους, θα πρέπει να καταφέρουν να μπουν σε έναν ελεγχόμενο λαβύρινθο, που μπορεί να αποδειχτεί πιο θανάσιμος από όλους.

Σκηνοθεσία: Ουές Μπολ
Πρωταγωνιστούν: Ντίλαν Ο’ Μπράιεν, Κάγια Σκοντελάριο, Τόμας Μπρόντι – Σάνγκστερ, Τζιανκάρλο Εσποζίτο, Άινταν Γκίλεν, Κι Χονγκ Λι, Μπάρι Πέπερ, Ουίλ Πούλτερ και Πατρίσια Κλάρκσον

 

«Tom of Finland»

Το βιογραφικό δράμα, αποτυπώνει την αληθινή ιστορία του Φινλανδού αντισυμβατικού καλλιτέχνη Τούκο Λαακσόνεν, ο οποίος, επιστρέφοντας σπίτι του, στο Ελσίνκι, μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, αντιμετωπίζει την πίεση της κοινωνίας που καταδιώκει τους ομοφυλόφιλους. Βρίσκει καταφύγιο στην τέχνη του, η οποία θα τον ταξιδέψει μέχρι την Αμερική, και θα γίνει, άθελά του, ένας από τους πιο επιδραστικούς μαχητές για τα δικαιώματα της LGBT κοινότητας, με το ψευδώνυμο «Tom of Finland».

Σκηνοθεσία: Ντομ Καρουκόσκι
Πρωταγωνιστούν: Πέκα Στρανγκ, Λόρι Τίκανεν και Τζέσικα Γκραμπόφσκι

 

«Εγώ, η Τόνια»

https://www.youtube.com/watch?v=265nq47Y3L0

Υποψήφιο για τρεις Χρυσές Σφαίρες, κερδίζοντας, τελικά, αυτήν του καλύτερου β΄ γυναικείου ρόλου, το βιογραφικό δράμα ρίχνει μια παράλογη, τραγική και κωμική ματιά στο μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του αθλητισμού. Η ιστορία της Τόνια Χάρντινγκ, η οποία, παρόλο που ήταν η πρώτη γυναίκα που ολοκλήρωσε τριπλό άξελ κατά τη διάρκεια πρωταθλήματος, στιγματίστηκε από τη συσχέτισή της με την επίθεση που οργάνωσε ο πρώην σύζυγός της, οι συνεργάτες του και ο σωματοφύλακάς της, εναντίον της συναθλήτριάς της, Νάνσι Κέριγκαν, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί για πάντα από την Ένωση Καλλιτεχνικού Πατινάζ των ΗΠΑ.

Σκηνοθεσία: Κρεγκ Γκιλέσπι
Πρωταγωνιστούν: Μάργκο Ρόμπι, Σεμπάστιαν Σταν, Μποτζάνα Νοβάκοβιτς, Άλισον Τζάνεϊ, Μπόμπι Καναβάλε και Μακένα Γκρέις

 

«Ο θάνατος του Στάλιν»

Η βιογραφική μαύρη κωμωδία, σατιρίζει το πολιτικό κλίμα της Ρωσίας της δεκαετίας του ’50, εξιστορώντας τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν λίγες ημέρες πριν από την κηδεία του στυγερού δικτάτορα Τζόζεφ Στάλιν. Τη νύχτα της 2ας Μαρτίου του 1953, ο άνδρας, τον οποίο φοβάται ολόκληρο το ρωσικό έθνος, πεθαίνει, και όσοι τον περιστοιχίζουν κάνουν τα πάντα για να κατακτήσουν την πολυπόθητη θέση του ως γενικού γραμματέα του Κομουνιστικού Κόμματος Σοβιετικής Ένωσης.

Σκηνοθεσία: Αρμάντο Ιανούτσι
Πρωταγωνιστούν: Τζέφρι Τάμπορ, Στιβ Μπουσέμι, Πάντι Κόνσινταϊν και Σάιμον Ράσελ Μπιλ

 

«The disaster artist»

Με επίκεντρο τον γνήσια παθιασμένο και τραγικά κακόγουστο Τόμι Γουάιζο, τον χειρότερο δημιουργό που πέρασε ποτέ από το Χόλυγουντ, η βιογραφική κωμωδία, που απέσπασε τη Χρυσή Σφαίρα α΄ ανδρικού ρόλου σε κωμωδία ή μιούζικαλ, καταγράφει την αληθινή ιστορία της δημιουργίας της πρώτης και μοναδικής του ταινίας, «The room», της «καλύτερης χειρότερης ταινίας όλων των εποχών». Παρόλο που έχει χαρακτηριστεί ως «ο Πολίτης Κέιν των κακών ταινιών», εξελίχτηκε σε κλασική καλτ ταινία με φανατικούς οπαδούς και συνεχίζει να προβάλλεται σε μεταμεσονύχτιες sold out προβολές για πάνω από μια δεκαετία, αφού οι θεατές δεν χορταίνουν να τη χλευάζουν.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Φράνκο
Πρωταγωνιστούν: Τζέιμς Φράνκο, Ντέιβ Φράνκο, Σεθ Ρόγκεν, Άλισον Μπρι, Ζακ Έφρον, Τζος Χάτσερσον, Τζάκι Γουίβερ, Άρι Γκρέινορ και Τζέισον Ματζούκας

 

«1968» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Αντλώντας έμπνευση από την εμβληματική αναμέτρηση ΑΕΚ – Σλάβια Πράγας του 1968, 50 χρόνια μετά μέσα από αυτό το αθλητικό δράμα, το συναρπαστικό παρασκήνιο πίσω από τον θρυλικό αγώνα στο Καλλιμάρμαρο, όπου η ΑΕΚ κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων. Τον αγώνα παρακολούθησε όλη η Ελλάδα από το ραδιόφωνο και πάνω από 80.000 άνθρωποι από κοντά, καταρρίπτοντας το ρεκόρ Γκίνες ως η μεγαλύτερη συνάθροιση σε αγώνα μπάσκετ.

Σκηνοθεσία: Τάσος Μπουλμέτης
Πρωταγωνιστούν: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Αντώνης Καφετζόπουλος, Γιώργος Μητσικώστας, Στέλιος Μάινας, Βασιλική Τρουφάκου, Γιάννης Βούρος, Ορφέας Αυγουστίδης, Θέμης Πάνου, Ταξιάρχης Χάνος, Αντώνης Αντωνίου, Ερρίκος Λίτσης, Θοδωρής Κατσαφάδος, Γιώργος Σουξέ, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Αλέξανδρος Αμερικάνος, Αλέξανδρος Μούκανος, Μαρία Αντουλινάκη και Γιώργος Βουρδαμής

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 25/1-31/1

Δείτε περισσότερα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment