PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/3


Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα, στα κινηματογραφικά πλάνα της, περιλαμβάνει έξι νέες ταινίες και μια κωμωδία κινουμένων σχεδίων. Το πορτρέτο μιας από τις πλέον αινιγματικές και αμφιλεγόμενες προσωπικότητες, η αφυπνιστική έκρηξη ενός βασανισμένου τιμωρού, ένα ιερό όραμα με κρυφά κίνητρα, μια μνημειώδης απάτη, μια διαμάχη ανάμεσα σε τεράστια τέρατα μαζικής καταστροφής, η ληστρική επέλαση ενός εφιαλτικού τυφώνα και η εξιχνίαση μιας σειράς χαριτωμένων απαγωγών.

 

«Μαρία Μαγδαληνή»

Δίνοντας, για πρώτη φορά, φωνή σε ένα πρόσωπο που έχει παραμείνει σιωπηλό τόσο καιρό και φωτίζοντας πτυχές της ιστορίας του Ιησού από τη γυναικεία οπτική, για να καταδείξει τον τρόπο που το μήνυμα του Χριστού έγινε αντιληπτό από μια γυναίκα, το δράμα, σκιαγραφεί το πορτρέτο μιας από τις πλέον αινιγματικές και αμφιλεγόμενες προσωπικότητες, της Μαρίας Μαγδαληνής. Η Μαρία, μια νεαρή γυναίκα που αναζητεί έναν νέο τρόπο ζωής, αψηφώντας τις ιεραρχίες και τις αξίες της παραδοσιακής της οικογένειας, γίνεται μέλος ενός κοινωνικού κινήματος, με επικεφαλής τον Ιησού τον Ναζωραίο. Το πνευματικό αυτό ταξίδι τη φέρνει αντιμέτωπη με το πεπρωμένο του και τη δική της θέση σε αυτό.

Σκηνοθεσία: Γκαρθ Ντέιβις
Πρωταγωνιστούν: Ρούνι Μάρα, Χοακίν Φίνιξ, Τσιούετελ Έτζιοφορ, Αριάν Λαμπντ και Ταχάρ Ραχίμ

 

«Δεν ήσουν ποτέ εδώ» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Στο θρίλερ μυστηρίου, η προσπάθεια ενός βετεράνου πολέμου να σώσει μια αγνοούμενη κοπέλα από ένα δίκτυο διακίνησης λευκής σάρκας καταλήγει σε λουτρό αίματος. Η διεφθαρμένη εξουσία και η εκδίκηση απελευθερώνουν μια έκρηξη βίας, που οδηγεί στην αφύπνιση και τη λύτρωση του βασανισμένου αυτού τιμωρού.

Σκηνοθεσία: Λιν Ράμσεϊ
Πρωταγωνιστούν: Χοακίν Φίνιξ, Εκατερίνα Σαμσόνοφ, Αλεσάντρο Νίβολα, Άλεξ Μανέτ, Τζον Ντόμαν και Τζούντιθ Ρόμπερτς

 

«Το όραμα»

Ήρωας του γαλλικού δράματος, το οποίο διερευνά τις αντοχές της ανθρώπινης πίστης, είναι ένας αμερόληπτος δημοσιογράφος και χαρισματικός ερευνητής, που καλείται σε ένα μικρό χωριό, για να ερευνήσει την εγκυρότητα ενός οράματος. Όταν γνωρίζει την εύθραυστη κοπέλα που ισχυρίζεται ότι της εμφανίστηκε η Παρθένος Μαρία και αρχίζει να αποκαλύπτει τα κρυφά κίνητρα της «ιερής εμφάνισης», νιώθει τις πεποιθήσεις του να κλονίζονται.

Σκηνοθεσία: Ξαβιέ Τζιανόλι
Πρωταγωνιστούν: Βενσάν Λιντόν, Γκαλατέα Μπελούγκι και Πατρίκ Ντ’ Ασουμκάο

 

«Ραντεβού εκεί ψηλά»

Δυο άνδρες που προσπαθούν να επιβιώσουν με κάθε τρόπο στα ερείπια του μακελειού του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου είναι οι ήρωες του γαλλικού δράματος. Καθώς ο υπολοχαγός τους σκοπεύει να κάνει περιουσία εκμεταλλευόμενος τα θύματα του πολέμου, εκείνοι ετοιμάζουν μια μνημειώδη απάτη με τις οικογένειες των πενθούντων.

Σκηνοθεσία: Αλμπέρ Ντιποντέλ
Πρωταγωνιστούν: Ναχουέλ Περέζ Μπισκαγιάρ, Αλμπέρ Ντιποντέλ, Λορέν Λαφίτ, Νιλς Άρεστραπ και Μέλανι Τιερί

 

«Pacific Rιm: Εξέγερση» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Τα πολυδύναμα γιγάντια ρομπότ με χειριστές ανθρώπους, που, στην πρώτη ταινία, σε σκηνοθεσία του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, αγωνίστηκαν να σώσουν την ανθρωπότητα από τα τεράστια εξωγήινα τέρατα που εισέβαλαν από άλλη διάσταση μέσω μιας πύλης, επιστρέφουν δριμύτερα μέσα από την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας. Η διαμάχη ανάμεσα στα τεράστια τέρατα μαζικής καταστροφής συνεχίζεται, με τον Τζέικ, τον πρώην πιλότο που έμπλεξε με τον υπόκοσμο, να επιστρέφει στα καθήκοντά του και να πρωτοστατεί σε μια παγκόσμια εξέγερση ενάντια στις δυνάμεις που απειλούν με αφανισμό την ανθρωπότητα.

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σ. Ντενάιτ
Πρωταγωνιστούν: Σκοτ Ίστγουντ, Τζον Μπογιέγκα, Άντρια Αριόνα, Τιαν Τζινγκ, Ρίνκο Κικούτσι και Τσάρλι Ντέι

 

«Η συμμορία του τυφώνα» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Στη δίνη του πιο δυνατού τυφώνα στην ιστορία των ΗΠΑ μας βάζει το θρίλερ καταστροφής. Καθώς οι κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους ενόψει της επέλασης του εφιαλτικού φυσικού φαινομένου, μία σπείρα βάζει στόχο να κλέψει 600 εκατομμύρια σε χαρτονομίσματα που αποσύρονται από την κυκλοφορία.

Σκηνοθεσία: Ρομπ Κοέν
Πρωταγωνιστούν: Τόμπι Κέμπελ, Μάγκι Γκρέις, Ράιαν Κουόντεν, Ραλφ Ίνεσον, Μελίσα Μπολόνα και Μπεν Κρος

 

«Σέρλοκ Ζουμπόμς» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Οι πολυαγαπημένοι νάνοι των κήπων βιώνουν μια θεότρελη περιπέτεια, καθώς πέφτουν θύματα απαγωγής, στην κωμωδία κινουμένων σχεδίων, που αποτελεί σίκουελ του «Ζουμπαίος και Ιουλιέτα». Ο διάσημος ντετέκτιβ και ορκισμένος προστάτης των νάνων που ζουν στους κήπους του Λονδίνου, Σέρλοκ Ζουμπόμς, και ο πιστός του συνεργάτης, Γουάτσον, αναλαμβάνουν να λύσουν το μυστήριο, και τίποτα δεν πρόκειται να μείνει στη θέση του.

Σκηνοθεσία: Τζον Στίβενσον

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 22/3-28/3

Δείτε περισσότερα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment