PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2


Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα περιλαμβάνει πέντε νέες ταινίες και μια περιπέτεια κινουμένων σχεδίων. Μια υπερβατική αγάπη πέρα από κάθε στερεότυπο, μια ευφάνταστη ματιά στο προσφυγικό ζήτημα, το πιο στοιχειωμένο σπίτι του κόσμου, ένα αδηφάγο μητρικό ένστικτο, το ξύπνημα μιας άγριας δύναμης και μια ανεπιθύμητη μεταμόρφωση.

 

«Η μορφή του νερού» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Με Χρυσή Σφαίρα καλύτερης σκηνοθεσίας και καλύτερης πρωτότυπης μουσικής για τη σύνθεση του Αλεξάντρ Ντεσπλά και υποψήφιο για δεκατρία Όσκαρ, το αισθηματικό δράμα φαντασίας είναι μια απόκοσμη ιστορία αγάπης μεταξύ μιας ονειροπόλας κωφάλαλης και ενός περίεργου αμφίβιου πλάσματος. Στην Αμερική του Ψυχρού Πολέμου μια γυναίκα, μοναχική και εγκλωβισμένη σε μια μονότονη ζωή, εργάζεται ως καθαρίστρια σε ένα μυστικό κυβερνητικό εργαστήριο υψίστης ασφαλείας. Η ζωή της αλλάζει δραματικά, όταν βρίσκει φυλακισμένο ένα αλλόκοτο αμφίβιο πλάσμα, που αποτελεί αντικείμενο απόρρητου πειράματος. Νιώθοντας έναν ισχυρό δεσμό μαζί του, κάνει τα πάντα για να το σώσει.

Σκηνοθεσία: Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο
Πρωταγωνιστούν: Σάλι Χόκινς, Μάικλ Σάνον, Οκτάβια Σπένσερ, Μάικλ Στούλμπαργκ, Νταγκ Τζόουνς και Ρίτσαρντ Τζένκινς

 

«Το φεγγάρι του Δία»

Μία κοινωνική αλληγορία φαντασίας, για το φλέγον προσφυγικό ζήτημα. Ήρωάς του είναι ένας νεαρός Σύρος μετανάστης, ο οποίος, μετά τον πυροβολισμό του κατά την προσπάθειά του να περάσει τα σύνορα της Ουγγαρίας, αποκτά με έναν μυστηριώδη τρόπο την ικανότητα να αιωρείται. Στο στρατόπεδο όπου κρατείται, οι υπερδυνάμεις του τραβούν την προσοχή ενός διεφθαρμένου γιατρού, ο οποίος τον φυγαδεύει, με σκοπό να εξερευνήσει το ασυνήθιστο μυστικό του.

Σκηνοθεσία: Κορνέλ Μουντρούτσο
Πρωταγωνιστούν: Μεράμπ Νινίντζε, Σζόμπορ Τζέγκερ, Γκιόργκι Τσερχάλμι και Μόνικα Μπαλσάι

 

«Winchester: Το σπίτι των φαντασμάτων» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, το μεταφυσικό γοτθικό θρίλερ, ζωντανεύει την ιστορία της Σάρα Ουίντσεστερ και του πιο στοιχειωμένου σπιτιού στον κόσμο, το οποίο βρίσκεται σε μια απομονωμένη περιοχή, πενήντα μίλια έξω από το Σαν Φρανσίσκο και κατασκευάστηκε για να φυλακίσει μέσα του φαντάσματα. Σύμφωνα με τον θρύλο, μετά τον θάνατο του συζύγου της και της μικρής τους κόρης, η Σάρα Ουίντσεστερ επισκέφτηκε ένα μέντιουμ που την παρότρυνε να χτίσει ένα σπίτι – τάφο για όλες τις ζωές που είχαν χαθεί, εξαιτίας των όπλων που εμπορευόταν ο άντρας της. Βαθύπλουτη μετά τον θάνατό του, η γυναίκα αυτή, που πάντοτε φορούσε μαύρα και δεν άφηνε κανέναν να τη δει, επιστράτευσε τις γνώσεις της στην αρχιτεκτονική και το σχέδιο, για να φτιάξει ένα δαιδαλώδες οικοδόμημα που εξιλέωνε ψυχές. Στην ταινία, εκατοντάδες πνεύματα, που φυλακίστηκαν από εκείνη στο σπίτι αυτό, διψούν για εκδίκηση και προσπαθούν να την κάνουν δική τους.

Σκηνοθεσία: Μάικλ και Πίτερ Σπίριγκ
Πρωταγωνιστούν: Τζέισον Κλαρκ, Έλεν Μίρεν και Σάρα Σνουκ

 

«Η κόρη της Άπριλ»

Μία μάνα κλέβει τη ζωή της κόρης της σαν άλλος θηλυκός Κρόνος, στο μεξικάνικο αγωνιώδες δράμα, το οποίο απέσπασε το Βραβείο της Επιτροπής στο Τμήμα «Ένα Κάποιο Βλέμμα» του 70ού Φεστιβάλ Καννών. Μία δεκαεπτάχρονη κρύβει επιμελώς την εγκυμοσύνη της από τη μητέρα της. Όταν το μωρό γεννιέται, γίνεται απόλυτα σαφής ο λόγος που η κοπέλα ήθελε να την κρατήσει όσο το δυνατόν πιο μακριά.

Σκηνοθεσία: Μισέλ Φράνκο
Πρωταγωνιστούν: Έμα Σουάρεζ, Άνα Μαρία Μπετσερίλ, Ενρίκε Αριζόν και Τζοάνα Λαρεκούι

 

«Μαύρος πάνθηρας» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Ήρωας της περιπέτειας επιστημονικής φαντασίας της Marvel, είναι ο Τ’Τσάλα, ο οποίος, μετά τον θάνατο του πατέρα του που ήταν βασιλιάς ενός τεχνολογικά εξελιγμένου, αλλά απομονωμένου αφρικανικού κράτους, επιστρέφει στην πατρίδα του, για να αναλάβει τη θέση του. Όταν ένας παλιός ισχυρός εχθρός επανεμφανίζεται απειλώντας ολόκληρο τον πλανήτη, πρέπει να απελευθερώσει όλη τη δύναμη του Μαύρου Πάνθηρα, προκειμένου να τον αντιμετωπίσει και να τον συντρίψει.

Σκηνοθεσία: Ράιαν Κούγκλερ
Πρωταγωνιστούν: Τσάντγουικ Μπόσμαν, Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Λουπίτα Νιόνγκο, Άντι Σέρκις, Μάρτιν Φρίμαν, Άντζελα Μπάσετ και Φόρεστ Γουίτακερ

 

«Το γατοξόρκι» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Ένας διασκεδαστής σε παιδικά πάρτι, ο οποίος δεν αντέχει άλλο τη ρουτίνα του και το γατοκοστούμι που φοράει, είναι ο ήρωας της περιπέτειας κινουμένων σχεδίων. Όταν ζητάει βοήθεια από έναν όχι και τόσο ταλαντούχο μάγο, εκείνος τον μεταμορφώνει σε αυτό που μισεί περισσότερο: το κοστούμι του.

Σκηνοθεσία: Ραφαέλ Ρίμπας

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 15/2-21/2

Δείτε περισσότερα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment